Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον σκελετό στον Κολωνό;



Στα κτίρια της περιοχής του Κολωνού,που έχουν εγκαταλειφθεί , έχουν επικεντρώσει τις έρευνες τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, προκειμένου να βρουν στοιχεία για τον ανθρώπινο σκελετό που εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης, σε κάδο απορριμάτων της περιοχής.

Ο σκελετός έχει ήδη μεταφερθεί στο νεκροτομείο Αθηνών και σύμφωνα με πληροφορίες από μια πρώτη εξέταση, ο ιατροδικαστής εντοπίζει μια κάκωση σε σημείο των οστών, πλην όμως δεν είναι σε θέση να πει - και αυτό λόγω της πλήρους αποσύνθεσης- εάν πρόκειται για χτύπημα που επέφερε το θάνατο και κατά συνέπεια να συμπεράνει με βεβαιότητα εάν πρόκειται για δολοφονία.

Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες, οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει τις έρευνες και με δεδομένο το γεγονός πως ο άνθρωπος στον οποίο ανήκει ο σκελετός πρέπει να βρήκε το θάνατο το λιγότερο πριν από έξι μήνες, εκτιμούν πως ίσως επρόκειτο για άστεγο, ο οποίος έχασε την ζωή του ενώ διέμενε σε κάποιο από τα πολλά εγκαταλειμμένα κτήρια τις “βιομηχανικής Ζώνης” του Κολωνού.

“Ίσως πρόκειται για άστεγο, ο οποίος πολύ πιθανό να δολοφονήθηκε σε κάποιο από τα εγκαταλελειμμένα κτίρια της περιοχής, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το τραγικό γεγονός. Στη συνέχεια, ίσως κάποια άλλοι άστεγοι βρήκαν κατάλυμα στο κτίριο και αντελήφθησαν το μακάβριο εύρημα και θέλησαν να το εξαφανίσουν, με το σκεπτικό να μην μπλέξουν, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο οι ίδιοι οι δολοφόνοι να έκρυψαν το πτώμα μέχρι την πλήρη αποσύνθεση του”, λέει με νόημα στο “Newsit.gr”, αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών.

Εξετάζεται λοιπόν με σοβαρότητα το ενδεχόμενο, οι νέοι “κάτοικοι” εγκαταλειμμένου κτιρίου να “ξεφορτώθηκαν” το μακάβριο εύρημα, κατ' αρχήν γιατί φοβούνταν πως θα μπλέξουν και επιπλέον λόγο της δυσοσμίας που επικρατούσε στο χώρο.

Για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή τα εγκαταλειμμένα, κυρίως βιομηχανικά, κτήρια της περιοχής σε μια προσπάθεια να βρουν μιαν απάντηση σε αυτό το δυσεπίλυτο γρίφο.