Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

Θρίλερ στην Κεφαλονιά: Μη δείτε τη σορό της, λέει ο ιατροδικαστής για το 20χρονο μοντέλο



Σε απαγχονισμό οφείλεται - όπως όλα δείχνουν-  ο θάνατος του 20χρονου μοντέλου από την Αυστραλία, Sinead Mcnamara. Ιατροδικαστής, που δε θέλησε να κατονομαστεί, επιβεβαίωσε στη Daily Mail ότι η κοπέλα απαγχονίστηκε με σχοινί στους κάβους της θαλαμηγού, «Mayan Queen IV».

Ο ίδιος πρόσθεσε ωστόσο, ότι τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα αποσαφηνιστούν με την ολοκλήρωση των απαραίτητων εξετάσεων, τα αποτελέσματα των οποίων μπορεί να χρειαστούν και μήνες. Εντωμεταξύ, σύμφωνα με τη Daily Mail, ο ιατροδικαστής συμβούλεψε τους συγγενείς της άτυχης κοπέλας να επισκεφθούν το νεκροτομείο λέγοντας ότι «δε θα έπρεπε να τη δούν σε αυτή την κακή κατάσταση».

Η σορός της 20χρονης αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα στην Αυστραλία, πέντε μέρες μετά τον εντοπισμό της στο πολυτελές γιοτ “Mayan Queen IV” των 190 εκατομμυρίων δολαρίων, ιδιοκτησίας του Μεξικανού δισεκατομμυριούχου Alberto Bailleres, ο οποίος ασχολείται με τις εξορύξεις. Η μητέρα και η αδελφή της κοπέλας, οι οποίες ταξίδευαν για να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα, μαζί με το 20χρονο μοντέλο,  βρίσκονται στο Αργοστόλι, για να παραλάβουν και να συνοδεύσουν τη σορό στο Σίνδεϊ.

Υπενθυμίζεται ότι τη μέρα του μοιραίου συμβάντος, η θαλαμηγός ήταν αγκυροβολημένη στην Κεφαλονιά και για τη Mcnamara ήταν η τελευταία μέρα εργασίας της ως μέλος του πληρώματος, μετά από τέσσερις μήνες. 

Μετά τις καταθέσεις και των 23 ατόμων - μελών της Mayan Queen IV, η θαλαμηγός του Μεξικανού κροίσου έφυγε από την Κεφαλονιά χθες το απόγευμα και σήμερα βρίσκεται ανοιχτά του Παλέρμο στην Ιταλία.

Ποια ήταν η 20χρονη 

«Ζήσε τη ζωή με πάθος χωρίς φόβο» ήταν το μότο της γεννημένης το 1998 Sinead Mcnamara με καταγωγή από το Port Macquarie, που τα τελευταία πέντε χρόνια είχε μετακομίσει στο Σίδνευ.

Μεγάλη της αγάπη ήταν τα ταξίδια, η θάλασσα και η περιπέτεια! Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναρτούσε συνεχώς φωτογραφίες αλλά και βίντεο από τα ταξίδια της διασκεδάζοντας τους περίπου 15.000 followers. Εκτός από μέλος πληρώματος σε πολυτελή σκάφη η Sinead ασχολιόταν και με το μόντελινγκ διαφημίζοντας μαγιό.