Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Θρίλερ με την γιαγιά της Άννυ που έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς



Eνα θρίλερ με απρόβλεπτη κατάληξη βρίσκεται σε εξέλιξη, με τη μυστηριώδη εξαφάνιση της γιαγιάς της Aννυ, του τετράχρονου κοριτσιού που βρήκε φρικτό θάνατο από τα χέρια του ίδιου του του πατέρα- «Χάνιμπαλ», τον Απρίλιο του 2015.

Δυόμισι χρόνια μετά την ανείπωτη τραγωδία στο υπόγειο της οδού Μιχαήλ Βόδα, τα ίχνη της 49χρονης γυναίκας χάθηκαν ξαφνικά, πριν από περίπου δύο μήνες.

Η Οφέλια Γκούντεβα, που δεν κατάφερε ποτέ να συνέλθει από τον χαμό της εγγονούλας της και την καταδίκη του γιου της, δεν σταμάτησε να επικοινωνεί με τον Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ (γνωστός ως «Σάββα»), που εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για τη δολοφονία. Παρά το φρικτό έγκλημά του με θύμα την εγγονή της, δεν έπαψε ποτέ να είναι ο γιος της, που είχε βιώσει δύσκολα παιδικά χρόνια και ο οποίος βρέθηκε έγκλειστος στα 27 του χρόνια. Εκτός από τα συχνά τηλεφωνήματα, η 49χρονη του έστελνε χρήματα και τον στήριζε, παρά τη δική της κλονισμένη ψυχολογία.

Ομως, πριν από δύο μήνες, ξαφνικά σταμάτησε να δίνει σημεία ζωής. Επαψε να τηλεφωνεί στον Σάββα, ενώ δεν απαντούσε ούτε στις δικές του κλήσεις. Οι προσπάθειες που έκανε ο γιος της μέσα από τη φυλακή για τον εντοπισμό της έπεσαν στο κενό, με αποτέλεσμα χθες να δηλώσει την εξαφάνισή της στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μέσω του συνηγόρου του, Παναγιώτη Χρυσικάκη. Ο Μπακαρτζίεβ εκφράζει φόβους ακόμη και για τη ζωή της μητέρας του, γιατί το διάστημα που βρισκόταν σε εξέλιξη η υπόθεση της Αννυ είχε δεχθεί απειλές και επιθέσεις. Μάλιστα, η Γκούντεβα είχε αναγκαστεί να αλλάξει σπίτι και γειτονιά, προκειμένου να αφήσει πίσω της το παρελθόν που τη στοίχειωνε.

«Ενημερώθηκα από τον εντολέα μου ότι η μητέρα του, με την οποία είχε συχνή επικοινωνία και στήριξη, δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Δεδομένης της κακής ψυχολογικής κατάστασής της -απότοκο τόσο του θανάτου της μικρής Αννυ όσο και της καταδίκης του γιου της-, η γυναίκα αυτή υπέστη ασύλληπτα φορτία στενοχώριας, με αποτέλεσμα τον ψυχικό κλονισμό της. Δεδομένης της έκδηλης και δικαιολογημένης ανησυχίας του εντολέως μου, προβήκαμε κατ' εντολήν του στις δέουσες ενέργειες, προκειμένου να γίνει σχετική ερεύνα για τον εντοπισμό της. Ευχή και ελπίδα μας, να είναι σώα και εν ζωή» δήλωσε στην «Espesso» o δικηγόρος Παναγιώτης Χρυσικάκης.