Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

γιαγιά



Η γιαγιά της Αριάνα Γκράντε είναι το μεγαλύτερης ηλικίας άτομο σε chart του Spotify

Σε ηλικία 98 ετών, η γιαγιά της Αριάνα Γκράντε, Μάρτζορι «Νόνα» Γκράντε είναι το μεγαλύτερης ηλικίας άτομο σε chart στο Spotify. Τα φωνητικά της γιαγιάς της τραγουδίστριας περιλαμβάνονται στο τραγούδι «Ordinary Things» από το νέο άλμπουμ της Αριάνα Γκράντε «Eternal Sunshine».



Ο Ηλίας Βρεττός αποχαιρέτησε τη γιαγιά του – Πέθανε σε ηλικία 103 ετών

Σε ηλικία 103 ετών «έφυγε» από τη ζωή η γιαγιά του τραγουδιστή Ηλιά Βρεττού, ο οποίος την αποχαιρέτησε με συγκινητικές φωτογραφίες στο Instagram

Πιο συγκεκριμένα ο τραγουδιστής το μεσημέρι της Παρασκευής (01/03) μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες μαζί με την γιαγιά του, συνοδεύοντας το ποστ με λίγα συγκινητικά λόγια.



Η υπόθεση που συγκλόνισε: Θύμα ενδοοικογενειακής βίας μια τρυφερή γιαγιά

Η Κοινωνιολόγος – Εγκληματολόγος, κα Ελίζα Κλαδάκη, καλεσμένη στην εκπομπή Επικαιρότητα, αναφέρθηκε στο πρόσφατο τραγικό έγκλημα στον Βύρωνα με θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα, φέρνοντας στην επιφάνεια άλλο ένα τραγικό περιστατικό που ντροπίαζει την κοινωνία μας.



Τροχαίο στο Αίγιο : Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο οδηγός που σκότωσε τη γιαγιά με το εγγονάκι της

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 28χρονος σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού που προκάλεσε το φριχτό τροχαίο δυστύχημα στις Καμάρες Αιγιαλείας.

Ειδικότερα, στις 25 Αυγούστου, ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος και παρέσυρε μια 67χρονη γυναίκα και το σχεδόν ενός έτους εγγονάκι της, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος.



Τραγωδία στο Αίγιο: Τι έδειξε ο έλεγχος στο αυτοκίνητο που παρέσυρε γιαγιά και εγγόνι

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο Αίγιο με θύματα τη γιαγιά και το εγγονάκι της.



Τα κόλπα της γιαγιάς για ανώδυνο καύσωνα με κλειστά κλιματιστικά

Ωραίο το καλοκαίρι, με τον ήλιο, τα μπάνια, τη θάλασσα και τις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά οι μέρες του καύσωνα, που στην Ελλάδα είναι συχνές και έντονες, είναι ανυπόφορες. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε όταν το κλιματιστικό δεν είναι επιλογή...