Σάββατο 01 Ιουνίου 2024 -

Τα οικονομικά προβλήματα τον οδήγησαν στην εξαφάνιση



Καλά στη υγεία του εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο 48χρονος επιχειρηματίας από το Ηράκλειο Κρήτης, ο οποίος αναζητείτο τις τελευταίες ημέρες από την οικογένεια του.

Ο άνδρας βρέθηκε από αστυνομικούς σε πυλωτή πολυκατοικίας, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι δεν ξέρει τελικά αν θα επιστρέψει.

Ο 48χρονος έφυγε από το σπίτι του το πρωί της 10ης Μαρτίου, προκειμένου να πάει στην επιχείρηση του, ωστόσο το βράδυ δεν επέστρεψε.

Επικοινώνησε με την κόρη του στις 20 Μαρτίου, λέγοντας της ότι το αυτοκίνητο του, το είχε σταθμεύσει σε συγκεκριμένο σημείο στην περιοχή της Αμμουδάρας.

Πράγματι η κόρη του πήγε στο σημείο που της είχε υποδείξει ο πατέρας της, το αυτοκίνητο βρισκόταν εκεί, αλλά ο ίδιος ήτανάφαντος.

Η σύζυγος του από τότε επανειλημμένως τον καλούσε στο κινητό του τηλέφωνο, το οποίο ήταν απενεργοποιημένο και έτσι στις 28 Μαρτίου δήλωσε την εξαφάνιση του στις αρχές. 

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο 48χρονος φέρεται τα τελευταία πέντε χρόνια να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, γεγονός που τον είχε ωθήσει κι άλλες φορές στο παρελθόν να φύγει από το σπίτι του...