Σάββατο 18 Μαΐου 2024 -

Στην Μακρακώμη στα χέρια πιάστηκε κτηνοτρόφος με αστυνομικούς- Έκλεισε τον δρόμο και στην συνέχεια τους χτύπησε



Απρόκλητη επίθεση δέχθηκαν δυο αστυνομικοί του τμήματος Μακρακώμης, όταν κλήθηκαν από τον οδηγό ενός μηχανήματος του δήμου που ζήτησε βοήθεια γιατί ένας ηλικιωμένος κτηνοτρόφος και ο γιος του τον εμπόδιζαν να εκτελέσει εργασίες σε έναν αγροτοδασικό δρόμο της περιοχής.

Ο 79χρονος πατέρας και ο 48χρονος γιος του είχαν κλείσει τον δρόμο στο μηχάνημα και δεν άφηναν τον χειριστή να προχωρήσει, θεωρώντας ότι δημιουργούσε προβλήματα στα βοσκοτόπια που χρησιμοποιούν για τα ζώα τους.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί με το περιπολικό τους και προσπάθησαν να τους απομακρύνουν, ο 48χρονος άρπαξε ένα ξύλο και τους επιτέθηκε χτυπώντας τους!

Τελικά, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, ωστόσο είχε προλάβει να τους τραυματίσει ελαφρά και, αφού τον προσήγαν στην υπηρεσία τους, χρειάστηκε να πάνε στο τοπικό Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες. Πατέρας και γιος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας με κοινή κατηγορία για παρακώλυση έργου και κυκλοφορίας, ενώ ο 48χρονος κατηγορείται ακόμη για απείθεια, αντίσταση και πρόκληση σωματικών βλαβών.