Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

αστυνομικους



Τρόμος στον Άγιο Παντελεήμονα - Επίθεση με μαχαίρι και νιτρικό οξύ κατά αστυνομικών

Εξαγριωμένος ιδιοκτήτης ισογείου διαμερίσματος  στην οδό Λεμεσού στον Άγιο Παντελεήμονα επιτέθηκε κατά αστυνομικών όταν εμφανίστηκαν μπροστά στην πόρτα του με έναν εισαγγελέα προκειμένου να του επιδώσουν έγγραφο έξωσης.

Ο άνδρας άρπαξε ένα μαχαίρι με το οποίο τραυμάτισε στο χέρι ένα αστυνομικό, ενώ πέταξε νιτρικό οξύ στη στολή ενός ακόμη!



Τα αλλάζει η Γερμανία- Δεν θα τιμήσει τους δύο Ιταλούς αστυνομικούς που σκότωσαν τον Αμρι

Η Γερμανία δεν θα δώσει διάκριση στους δύο Ιταλούς αστυνομικούς που εξετέλεσαν τον 'Ανις 'Αμρι.



"Αστακός" η Αθήνα με 5.500 αστυνομικούς και αμερικανούς πράκτορες

Το βασικό κέντρο επιχειρήσεων έχει στηθεί μέσα στην αμερικανική πρεσβεία όπου υπάρχουν οι πράκτορες και on line γραμμή με την άλλη άκρη του Ατλαντικού, αλλά και στη ΓΑΔΑ.



Στην Μακρακώμη στα χέρια πιάστηκε κτηνοτρόφος με αστυνομικούς- Έκλεισε τον δρόμο και στην συνέχεια τους χτύπησε

Απρόκλητη επίθεση δέχθηκαν δυο αστυνομικοί του τμήματος Μακρακώμης, όταν κλήθηκαν από τον οδηγό ενός μηχανήματος του δήμου που ζήτησε βοήθεια γιατί ένας ηλικιωμένος κτηνοτρόφος και ο γιος του τον εμπόδιζαν να εκτελέσει εργασίες σε έναν αγροτοδασικό δρόμο της περιοχής.



Το Ισλαμικό Κράτος πίσω από την επίθεση σε αστυνομικούς στη Μόσχα

 
Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση εναντίον ενός φυλακίου της τροχαίας έξω από τη Μόσχα που σημειώθηκε την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της οποίας και οι δυο δράστες σκοτώθηκαν.


Διαρρήκτης απείλησε αστυνομικούς

Αντιμέτωποι με έναν διαρρήκτη που φαίνεται πως ήταν αποφασισμένος για όλα, βρέθηκαν τα ξημερώματα αστυνομικές δυνάμεις στην πόλη του Ηρακλείου.