Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 -

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Ζαφειρόπουλου: Κοντά στην ταυτοποίηση των δραστών η ΕΛ.ΑΣ



Τα πέντε λεπτά που οι δράστες της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, έμειναν μόνοι μαζί του, στο διάστημα της μισής ώρας περίπου που βρίσκονταν στο γραφείο του, είναι ο κρίσιμος χρόνος που κρύβει το κίνητρο του εγκλήματος, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Ωστόσο η τελευταία εξέλιξη που έχει προκύψει, είναι ιδιαίτερα σημαντική. Σύμφωνα με πληροφορίες ιστοσελίδας, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργαστηριακές έρευνες για τα αποτυπώματα και το γενετικό υλικό που άφησαν πίσω τους οι δράστες. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι πολύ σύντομα θα έχουν ταυτοποίηση των δραστών, καθώς πιθανολογούν ότι οι δολοφόνοι του Ζαφειρόπουλου είναι σεσημασμένοι.

Λόγω του γεγονότος ότι τα στοιχεία που έδωσαν, παραπέμπουν σε ομογενείς από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, οι Αρχές έχουν βάλει στο κάδρο των ερευνών υπόθεση που είχε χειριστεί ο αδικοχαμένος δικηγόρος και αφορούσε στην σπείρα με τα χρηματοκιβώτια. Η οποία πλέον έχει μπει στο μικροσκόπιο των ερευνών.
Πηγή: Οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Κλείδωσε τον σύζυγό της, σκότωσε τη 17χρονη κόρη της και αυτοκτόνησε | iefimerida.gr