Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ



Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Αρνούνται τα πάντα οι φερόμενοι ως ηθικοί αυτουργοί - "Είχε την ατυχία να τον βρει η σφαίρα στο συκώτι"

Αρνήθηκαν κάθε σχέση με τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ως οι φερόμενοι ηθικοί αυτουργοί στην υπόθεση, Κλοντιάν Λεκοτσάι και Ντούλτσε Όλντι. Οι δύο κατηγορούμενοι απολογήθηκαν σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Και οι δύο κατηγορούμενοι «έδειξαν» τον δολοφονημένο Άρμπερ Μπάκο ως ηθικό αυτουργό για την δολοφονία Ζαφειρόπουλου.



Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια που είπε στους εκτελεστές του

Σήμερα στο δικαστήριο κατέθεσαν οι συγγενείς του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Όλοι συνέδεσαν ευθέως τη δολοφονία με τις δικαστικές εκκρεμότητες του Αριστείδη Φλώρου. Όλοι τόνισαν πως ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος εκπροσωπούσε τον καταδικασθέντων για το σκάνδαλο των εταιρειών Energa – Hellas Power στην υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας του δικηγόρου της ΛΑΓΗΕ Γ. Αντωνόπουλου.



Συγκλονίζει ο δολοφόνος Ζαφειρόπουλου: "Δεν ήθελα να τον σκοτώσω"

Σε θρίλερ μετατρέπεται η δίκη για τη γνωστή δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.



Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Αποκαλύψεις των ηθικών αυτουργών μέσα από την φυλακή

Οι Αλβανοί κακοποιοί, οι οποίοι κατηγορούνται ως ηθικοί αυτουργοί για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μίλησαν μέσα από την φυλακή στην εκπομπή «Tatiana Live» της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon.



Αθώοι δηλώνουν οι δύο Αλβανοί κρατούμενοι για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Στις 6 Δεκεμβρίου θα συνεχιστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του δικηγόρου Γιώργου Αντωνοπούλου το 2014, έξω από σπίτι του στην Πεντέλη, με κατηγορούμενους ως φυσικούς αυτουργούς της επίθεσης τους δυο από τους τρεις Αλβανούς κρατούμενους, που εμπλέκονται ως ηθικοί αυτουργοί στην δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.



Όλη η αλήθεια για την δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Αντί αμοιβής 20.000 ευρώ, εκ των οποίων πήραν μόνο 3.000 ευρώ προκαταβολή, δολοφόνησαν τον 52χρονο δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, οι δύο Αλβανοί που «νοικιάστηκαν» από άλλους ομοεθνείς τους για να τον εκφοβίσουν.