Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024 -

Πρόεδρος ΕΚΑΒ:2 οι νεκροί από τον εκτροχιασμό του τρένου



Για τον εκτροχιασμό της αμαξοστοιχίας στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης μίλησε στην ΕΡΤ3 ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος.

Ο κ. Καρακατσιανόπουλος έκανε λόγο για δύο επιβεβαιωμένους νεκρούς, ηλικίας 50 και 39 ετών, δύο πολυτραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου, έναν άνδρα ο οποίος μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο ίδιο νοσοκομείο και τέσσερις ελαφρά τραυματίες, ένας εκ των οποίων μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, καθώς είναι στρατιωτικός.

"Το ΕΚΑΒ έδρασε άμεσα. Επιχειρήσαμε με τρεις κινητές μονάδες και 12 ασθενοφόρα επειγόντων. Φτάσαμε αμέσως στο σημείο και μεταφέραμε στο νοσοκομείο Παπανικολάου τους περισσότερους τραυματίες" ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ.

Σχετικά με την επίσημη ενημέρωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στην οποία γίνεται λόγος για τέσσερις νεκρούς, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ σχολίασε: "Σε τέτοιες καταστάσεις πολλές φορές η εικόνα είναι συγκεχυμένη. Υπάρχουν πολυτραυματίες, άνθρωποι που είναι σοβαρά τραυματισμένοι. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή",