Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ



Έναρξη λειτουργίας νέων υπηρεσιών της ΑΑΔΕ στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη

Με αποφάσεις του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, καθορίζεται η έναρξη λειτουργίας των Κέντρων Φορολογικών Διαδικασιών και Εξυπηρέτησης (ΚΕΦΟΔΕ) και των Υπηρεσιών Φορολογικής Εξυπηρέτησης Αττικής και Θεσσαλονίκης και η σταδιακή μεταφορά σε αυτές των αρμοδιοτήτων των υφιστάμενων σήμερα ΔΟΥ.



Έκαναν πλιάτσικο σε σούπερ μάρκετ με κρυψώνα τη φόδρα του μπουφάν και έδειραν υπάλληλο για να ξεφύγουν

Πλιάτσικο σε δύο σούπερ μάρκετ, τα οποία βρίσκονται στην περιοχή του Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν την Τετάρτη, 27/3, τέσσερα άτομα. Στη μία περίπτωση, μάλιστα, χτύπησαν υπάλληλο του καταστήματος, για να ξεφύγουν.

Δύο από τα τέσσερα άτομα -και ειδικότερα μια 27χρονη και μια 16χρονη- συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορδελιού – Ευόσμου.



Μνημόσυνο για τον Βασίλη Καρρά την Κυριακή στη Χαλκιδική – Μεγάλη Συναυλία στη Θεσσαλονίκη

Μνημόσυνο στη μνήμη του Βασίλη Καρρά αναμένεται να τελεστεί την Κυριακή 31 Μαρτίου στη Χαλκιδική ενώ το καλοκαίρι του 2025 αναμένεται να πραγματοποιηθεί αφιερωματική συναυλία για τον τραγουδιστή.



«Πρεμιέρα» τη Δευτέρα 1 Απριλίου για τη λειτουργία του κτηματολογικού γραφείου Θεσσαλονίκης

Τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 ξεκινά η λειτουργία του Κτηματολογικού Γραφείου Θεσσαλονίκης του ΝΠΔΔ Ελληνικό Κτηματολόγιο (ΦΕΚ 1253/Β΄21-2-2024).



Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη – 41χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, χτύπησε οδηγό μοτοσικλέτας και τον σκότωσε

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα 52χρονο μοτοσικλετιστή σημειώθηκε τα ξημερώματα της 25ης Μαρτίου στη συμβολή του 33ου χλμ της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Εδέσσης με την επαρχιακή οδό Χαλκηδόνας – Κουφαλίων.



Συμμορία ανηλίκων λήστευε περαστικούς στην περιοχή των ΚΤΕΛ «Μακεδονία»

Συμμορία ανηλίκων λήστευε περαστικούς στην περιοχή των ΚΤΕΛ «Μακεδονία», στη Θεσσαλονίκη, αφαιρώντας, κυρίως, κοσμήματα. Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν τρεις ανήλικοι ημεδαποί, 15 και 17 ετών, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται τουλάχιστον ένα ακόμη (άγνωστο) άτομο.