Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

Παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ η Ζωρζέτα Λάλη: Προωθούν τον Κασσελάκη στη Βουλή



«Στρώνεται» όπως φαίνεται το έδαφος για τον Στέφανο Κασσελάκη, για να λάβει βουλευτική έδρα και να βρίσκεται σύντομα μέσα στην Βουλή.

Δεν αρκεί όμως μόνο αυτό πρέπει να φύγουν και οι «ενδιάμεσοι» για να μπορέσει ο Στέφανος Κασσελάκης να μπει στη Βουλή.

Το γεγονός ότι η Ζωρζέτα Λάλη έχει παραιτηθεί από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία σχολιάζουν πηγές της Κουμουνδούρου, με φόντο δημοσιεύματα που θέλουν τον πρόεδρο του κόμματος να έχει επικοινωνήσει μαζί της, για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις της.

Από πλευράς της, η Κουμουνδούρου δεν επιβεβαιώνει το τηλεφώνημα, ωστόσο αυτό περιπλέκει τα πράγματα για τον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς ακόμη και αν παραιτηθεί ο Όθωνας Ηλιόπουλος από τη βουλευτική του έδρα, σε περίπτωση που η κ. Λάλη ορκιστεί βουλευτής, τότε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει εκτός Βουλής.

Σημειώνεται ότι η Ζωρζέτα Λάλη ήταν στην όγδοη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος, πριν τον κ. Κασσελάκη και προηγείται αυτού ως αναπληρωματική, σε περίπτωση παραίτησης του κ. Ηλιόπουλου.

Η Ζωρζέττα Λάλη είναι νομικός με σπουδές στην Αθηνά και μεταπτυχιακά στο ευρωπαϊκό δίκαιο από το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου.