Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

βουλή



Δένδιας: Πολιτικά εσφαλμένη και θεσμικά επικίνδυνη η πρόταση δυσπιστίας

Πολιτικά εσφαλμένη και θεσμικά επικίνδυνη χαρακτήρισε την πρόταση δυσπιστίας ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ο οποίος στη συζήτηση που εξελίσσεται στην Ολομέλεια της Βουλής υπογράμμισε ότι «χρειάζεται να αφεθεί η δικαιοσύνη να επιτελέσει απερίσπαστη το έργο της».



Πρόταση δυσπιστίας – Λίνα Μενδώνη: Εφήμερη σύμπλευση των κομμάτων της αντιπολίτευσης

Εφήμερη σύμπλευση, με στόχο εκλογικά και δημοσκοπικά οφέλη, καταλόγισε στα κόμματα που υπογράφουν την πρόταση δυσπιστίας, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη. Όπως είπε, διαγκωνίζονται για την αντιπολιτευτική πρωτοκαθεδρία, σημειώνοντας ότι «η τωρινή τους σύμπραξη, η πολύ καλή συνεργασία τους, δεν είναι παρά εφήμερη.



Τριαντόπουλος: Λάσπη, fake news και προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης μιας τραγωδίας χωρίς ίχνος μέτρου

Κατηγορηματικά διέψευσε ο υφυπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος τους ισχυρισμούς ότι ο ίδιος είχε οποιαδήποτε ανάμειξη στη διαμόρφωση του χώρου στο δυστύχημα των Τεμπών, χαρακτηρίζοντάς τους «εντελώς αβάσιμους».



Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τη λήψη μέτρων σχετικά με την ενιαία αγορά ψηφιακών υπηρεσιών

Ολοκληρώθηκε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, η πρώτη επεξεργασία του νομοσχεδίου του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, το οποίο ενσωματώνει στην ελληνική νομοθεσία, τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό για τη λήψη μέτρων σχετικά με την ενιαία αγορά ψηφιακών υπηρεσιών.

Το νομοσχέδιο έγινε δεκτό από τη συντριπτική πλειοψηφία των κομμάτων.



Τα δάκρυα του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα – «Δεν μπορώ να το χειριστώ»

Βούρκωσε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας στο άκουσμα όσων είπε ο Δημήτρης Πλακιάς, ο θείος των δίδυμων κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.



Δικογραφία κατά Καραμανλή για το δυστύχημα των Τεμπών διαβιβάστηκε στη Βουλή

Δικογραφία κατά του πρώην υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Καραμανλή, διαβιβάστηκε στη Βουλή, όπως ανακοίνωσε από την αίθουσα της Ολομέλειας ο αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου, Θανάσης Μπούρας.