Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 -

Ο πρωθυπουργός συνάντησε τον εύζωνα που δάκρυσε στην τελευταία του σκοπιά



Τον εύζωνα, ο οποίος καταγράφηκε σε βίντεο να δακρύζει στην τελευταία του υπηρεσία, συνάντησε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Μάλιστα ανάρτησε στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία.

 

«Τα δάκρυα του Γιώργου για την τελευταία του σκοπιά ως Εύζωνας, μας συγκίνησαν και μας γέμισαν περηφάνια! Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε», έγραψε ο κ. Μητσοτάκης.

 

Ο 24χρονος εύζωνας Γιώργος Τσιούλος, που έγινε viral καθώς δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του στην τελευταία του υπηρεσία της προεδρικής φρουράς, μίλησε νωρίτερα σήμερα στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Όπως ανέφερε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, τον συγκίνησε ιδιαίτερα η παρουσία της οικογένειας και των φίλων του, οι οποίοι ήταν παρόντες στην τελευταία του υπηρεσία. 

«Ηταν πολύ συγκινητικό γιατί σκεφτόμουν όλη την ώρα όλα αυτά που έχω ζήσει και έχω καταφέρει μέσα στο στρατόπεδο και ότι μπόρεσα να κάνω περήφανους τους δικούς μου. Δάκρυα γιατί ήξερα ότι δεν θα είχα την ευκαιρία να το ξανακάνω. Είναι μοναδικό το δέος να φοράς αυτή τη στολή που έχουν φορέσει και έχουν τιμήσει τόσοι άνθρωποι πριν από εσένα» σημείωσε ο Γιώργος Τσιούλος, εκφράζοντας τη βαθιά του τιμή για τη συμμετοχή του στην προεδρική φρουρά.