Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024 -

Να σπάσει τα ισόβια προσπαθεί ο δολοφόνος: Ζωντάνεψαν οι μνήμες για την δολοφονία του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου



Πάγωσε το δικαστήριο με την κατάθεση της συζύγου του δολοφονηθέντος φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου κατά την διαδικασία της έφεσης που έχει ασκήσει ο δολοφόνος Παύλος Ιωαννίδης.

«Ο άνδρας μου είναι στο χώμα από τα χέρια του Ιωαννίδη και αυτός ζητά να σπάσει τα ισόβια.

Έχει θάψει την οικογένειά μου, τα παιδιά μου στην αιώνια θλίψη και ο δολοφόνος 6 χρόνια τώρα προσπαθεί να υποδυθεί τον ψυχασθενή και να μένει στο ψυχιατρείο για να γλιτώσει την φυλακή και τα ισόβια»

Η γιατρός Ξένια Φλώρου σύζυγος του θύματος στην κατάθεσή της για την δολοφονία του άνδρα της κατηγόρησε τον δολοφόνο για φόνο εκ προμελέτης τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχει ψυχολογικά προβλήματα όπως ισχυρίζεται η υπεράσπιση του κατηγορουμένου.

Ο γιος του θύματος ο οποίος υπηρετεί στον στρατό ήταν ο πρώτος που κατάθεσε στην δίκη εξιστορώντας τα τραγικά γεγονότα και περιγράφοντας τον δολοφόνο ως απατεώνα και όχι ψυχασθενή.

Η κόρη του θύματος περιγράφοντας και πάλι το τραγικό περιστατικό όπως ακριβώς το βίωσε την ώρα του φόνου ξέσπασε και εκείνη εναντίον του δολοφόνου λέγοντας ότι ο δράστης δεν είναι ψυχασθενής αλλά ένας απατεώνας που είχε σχέδιο να σκοτώσει τον πατέρα της και το είχε σχεδιάσει πολύ καλά.

Η κόρη του Βασίλη Φλώρου μάλιστα αναφέρθηκε εκτενώς στην προσωπικότητα του δολοφόνου φέρνοντας παραδείγματα που αποδείκνυαν τον ύποπτο σχεδιασμό του , ζητώντας την καταδίκη του και πάλι.

Η δίκη συνεχίζεται στις 19 Νοεμβρίου και 22 Νοεμβρίου οπότε και θα ανακοινωθεί η απόφαση, αφού εξεταστούν όλοι οι μάρτυρες. 

Σήμερα εξετάστηκε μεγάλο μέρος των μαρτύρων κατηγορίας.