Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Κρήτη: Έσκασαν τα λάστιχα του οχήματος του παπά στον Κρουσώνα Ηρακλείου



Στον Κρουσώνα του δήμου Μαλεβιζίου Ηρακλείου, άγνωστοι τα έβαλαν με τον παπά, ο οποίος σήμερα το πρωί βρήκε σκισμένα και τα τέσσερα λάστιχα του αγροτικού του οχήματος.

Αγαπητός και χωρίς να έχει προβλήματα με κάποιον από τους συγχωριανούς του, ο παπάς δεν μπορούσε να κατανοήσει γιατί τον επέλεξαν ως στόχο προκαλώντας του μια τέτοια δολιοφθορά.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, λίγη ώρα αργότερα, σκισμένα κατά τον ίδιο τρόπο, βρήκε τα λάστιχα του οχήματός του και ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού ο οποίος εξελέγη πρόεδρος στην Τ.Κ. Κρουσώνα στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι προς το παρόν ο ιερέας δεν έχει προχωρήσει σε μήνυση, ενώ το οικείο αστυνομικό τμήμα ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τρίτο πρόσωπο για το περιστατικό.

Στη μικρή κοινωνία του χωριού επικρατεί αναστάτωση καθώς αναζητούνται τα κίνητρα πίσω από τη δολιοφθορά, που δεν έχει προηγούμενο και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα!

Τα δύο περιστατικά πάντως εξετάζονται από την Αστυνομία σαν ενδεχομένως σχετιζόμενα, καθώς και τα δύο πρόσωπα συνδέονταν με την υποψηφιότητα του Μενέλαου Μποκέα στις τελευταίες εκλογές.