Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

κρήτη



Κρήτη: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι στο Ηράκλειο για κλοπές σε σταθμευμένα οχήματα

Αστυνομικοί του ΑΤ Χερσονήσου στο Ηράκλειο, προχώρησαν στη σύλληψη δύο ανηλίκων για κλοπή και για τα κατά περίπτωση αδικήματα παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.



Σενάριο για 7,2 Ρίχτερ τη δεύτερη μέρα της μεγάλης αντισεισμικής άσκησης «Μίνωας 2024» στην Κρήτη

Στις 12:00 το μεσημέρι ξεκίνησε η δεύτερη ημέρα της μεγάλης αντισεισμικής άσκησης που πραγματοποιείται στην Κρήτη, με την κωδική ονομασία «Μίνωας 2024», με «σενάριο» σεισμική δόνηση 7,2 Ρίχτερ σε θαλάσσιο χώρο 30 χλμ. βόρεια του Ηρακλείου.



ΥΠΕΘΑ για φωτιά στα Χανιά: «Δεν έχουν αναφερθεί υλικές ζημιές στο Ναύσταθμο της Κρήτης»

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ), εξέδωσε ανακοίνωση για τη φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Τρίτης σε περιοχή κοντά στο Ναύσταυθμο Κρήτης, που είχε ως αποτέλεσμα την προληπτική εκκένωση του οικισμού.



Κικίλιας για άσκηση «Μίνωας»: Yλοποιούμε τη μεγαλύτερη αντισεισμική άσκηση που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στη χώρα

Παρουσία του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, ξεκίνησε στην Κρήτη η άσκηση αντισεισμικής προστασίας «ΜΙΝΩΑΣ».



Στους δρόμους οι διανομείς στα Χανιά – Διαμαρτυρία για τον θάνατο συναδέλφου τους

Σε συμμετοχή τους, στο απεργιακό συλλαλητήριο, στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά, προχώρησαν οι διανομείς της πόλης, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο ακόμη ενός συναδέλφου τους.



Ηράκλειο Κρήτης: Ξέσπασε φωτιά σε σχολείο

Φωτιά ξέσπασε σε σχολείο στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν δέντρα που περιβάλλουν το κτίριο τυλίχτηκαν στις φλόγες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συναγερμός σήμανε στις 12:35 για την κατάσβεση ενός πεύκου που φλεγόταν ενώ η φωτιά μεταδόθηκε και σε άλλα δέντρα.