Τρίτη 21 Μαΐου 2024 -

Γιορτινό παζάρι δώρων στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης



Του κόσμου τα καλά μας περιμένουν στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του μουσείου από τις 16 έως τις 18 Δεκεμβρίου.

Μια μεγάλη ποικιλία από μικροαντικείμενα, χειροποίητες κατασκευές,χριστουγεννιάτικα στολίδια,  παιχνίδια,  βιβλία, κοσμήματα αλλά και συλλεκτικά αντικείμενα θα περιμένουν τους επισκέπτες του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης από τις 16 έως τις 18 Δεκεμβρίου.

Το δραστήριο –και κουκλίστικο- μουσείο της οδού Τριπόδων στην Πλάκα ανοίγει τις πόρτες του σε φίλους και γνωστούς που θα θελήσουν να περάσουν μερικές ξένοιαστες ώρες, να χαζέψουν τα εκθέματα, να κάνουν τα γιορτινά ψώνια τους και να απασχοληθούν δημιουργικά –ιδιαίτερα τα παιδιά- λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα.

Το καθιερωμένο  Χριστουγεννιάτικο Bazaar του μουσείου απευθύνεται, ως συνήθως, σε μεγάλους και μικρούς, οι οποίοι θα θελήσουν να πάρουν μέρος στα δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά που θα πραγματοποιηθούν:

Tο Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου,  13:00-14:00, με την βοήθεια των σπουδαστριών του Παιδαγωγικού Τμήματος του ΙΕΚ ΚΟΡΕΛΚΟ, τα παιδιά θα δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικες κάρτες, στολίδια, σελιδοδείκτες και καπέλα με απλά υλικά και πολύ κέφι!

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, ώρα 17:00, η ομάδα Υφαντομπλεξίματα θα καθοδηγήσει παιδιά 4-12 ετών να κατασκευάσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο από μαλλί.

Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, Τριπόδων 23, Πλάκα. Χριστουγεννιάτικο Bazaar, 16 έως 18 Δεκεμβρίου.  Ελεύθερη συμμετοχή στα εργαστήρια. Απαραίτητες οι κρατήσεις στο 2103250341