Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 -

Γιώργος Πατούλης: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της



Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνουν γονείς, έκαναν ο Γιώργος Πατούλης και η σύντροφός του, Νάνσυ Κοίλου.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, ο πρόεδρος του ΙΣΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής θα γίνει σε λίγους μήνες πατέρας για δεύτερη φορά, με τη σύντροφό του, Νάνσυ Κοίλου, να κυοφορεί το μωρό τους.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι το μωρό είναι «ένα και καλό», απαντώντας σε ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι η Νάνσυ Κοίλου περιμένει δίδυμα, ενώ, όπως έχει γίνει γνωστό, το ζευγάρι ετοιμάζει μέσα στους επόμενους μήνες και τον γάμο του.

Νάνσυ Κοίλου: Με oversized πουκάμισο που κάλυπτε τη φουσκωμένη της κοιλιά η σύντροφος του Γιώργου Πατούλη
O Γιώργος Πατούλης και η Νάνσυ Κοιλού, που διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, έδωσαν το «παρών» σε συναυλία στο Ηρώδειο, που πραγματοποιήθηκε για την επέτειο των 50 ετών από την τουρκική εισβολή και συνεχιζόμενη παράνομη κατοχή στην Κύπρο.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού, μετά την αποκάλυψη των ευχάριστων νέων για την εγκυμοσύνη της Νάνσυς Κοίλου.

Στο σχετικό στιγμιότυπο που ήρθε στο «φως», η Νάνσυ Κοίλου καταγράφεται στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη, με την ίδια να έχει επιλέξει για την περίσταση ένα μαύρο παντελόνι και ένα λευκό oversized κοντομάνικο πουκάμισο, το οποίο κάλυπτε τη φουσκωμένη της κοιλιά.