Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Γιαγιά ξανά η Άντζελα Δημητρίου: Το υπονοούμενο της Όλγας Κιουρτσάκη και τα σχόλια που το επιβεβαιώνουν



Ευχάριστα νέα φαίνεται πως έχουν στην οικογένεια της Άντζελας Δημητρίου. Η Lady του ελληνικού πενταγράμμου αναμένεται να γίνει
ξανά γιαγιά, αν κρίνουμε από τις τελευταίες αναρτήσεις της κόρης της, Όλγας Κιουρτσάκη.

Η Όλγα σε 10 ημέρες παντρεύεται τον αγαπημένο της Φώτη και πριν λίγο καιρό είδαμε το προσκλητήριο του γάμου τους, που θα πραγματοποιηθεί στη Γλυφάδα.

Η προ ημερών ανάρτηση της κόρης της τραγουδίστριας λοιπόν, «φούντωσε» τις φήμες για εγκυμοσύνη. Συγκεκριμένα, ανέβασε δύο φωτογραφίες με φαγητά και βιταμίνες, στην οποία σημείωσε: «Πρέπει λέει να τρώω καλά!!!! Κάτι δεν πάει καλά με την δίαιτα!!!». Μάλιστα στην ανάρτησή της έγραψε ότι «νιώθει ευλογημένη».

Όπως ήταν φυσικό οι φίλοι της έσπευσαν να της ευχηθούν «με το καλό» και να τη συμβουλεύσουν σχετικά. Ενδεικτικότερο σχόλιο όμως ήταν το παρακάτω, στο οποίο απάντησε η Όλγα, κάνοντας λόγο για “γεννητούρια“.

Οφείλουμε μάλιστα να σημειώσουμε πως το προηγούμενο διάστημα  οι περισσότερες από τις αναρτήσεις της είχαν αναφορά στον ύπνο και την έντονη υπνηλία της, στοιχείο που έχουν ιδιαίτερα οι εκγυμονούσες στους πρώτους μήνες της κύησης.