Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Φίλος 29χρονης στην Κέρκυρα: Σχεδιάζαμε να παντρευτούμε, δεν προλάβαμε



Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονίας της 29χρονης στην Κέρκυρα.

«Ήμουν σαν άντρας της. Της είχα πει να παντρευτούμε μία εβδομάδα πριν το έγκλημα. Δυστυχώς δεν προλάβαμε» λέει ο 26χρονος Αφγανός φίλος της άτυχης κοπέλας στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ.

Στη συνέχεια περιγράφει τη σχέση του με την 29χρονη και κατήγγειλε τις απειλές και τα χτυπήματα που δεχόταν η κοπέλα για να χωρίσει.

«Μια φορά την είχε χτυπήσει και ο θείος της, μέσα στο σπίτι του πατέρα της. Με απειλούσαν και εμένα για να χωρίσουμε, αλλά η αγάπη μας ήταν βαθιά. Αυτό το κορίτσι είχε τραβήξει τεράστια τυραννία. Την είχε βάλει ο πατέρας της να δουλεύει σε οικοδομή και κάποιοι του έλεγαν πως δεν είναι άντρας αλλά γυναίκα» λέει και συνεχίζει:

«Το πρόβλημα του πατέρα της, ήταν πως ήμουνα Αφγανός. Δεν με ήξερε προσωπικά, αλλά η καταγωγή μου, ήταν πρόβλημα. Προσπαθούσα να τη στηρίξω. Της έλεγα "θα σε βγάλω από τα δύσκολα και θα κάνουμε ένα βήμα μπροστά". Δυστυχώς όμως δεν προλάβαμε».

Όπως λέει ο 26χρονος, λίγο διάστημα πριν τη δολοφονία, ο πατέρας είχε επιτεθεί με μαχαίρι στην κόρη του.

«Πετάχτηκε από το παράθυρο τότε και κατάφερε να ζήσει. Παραλίγο να σκοτωθεί στις πέτρες, αλλά τότε έζησε. Της είχα πει να πάμε να μιλήσουμε στην αστυνομία, αλλά δεν ήθελε αφού όπως μου έλεγε ότι είναι ο πατέρας της» εξομολογείται και συνεχίζει:

«Σχεδιάζαμε να παντρευτούμε και να κάνουμε ένα ταξίδι την Πρωτοχρονιά για να δούμε τα χιόνια. Τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε και αιτία είναι ο πατέρας της» λέει και καταλήγει: «Θέλω να σαπίσει στη φυλακή».