Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

Έξαλλος ο Μπακογιάννης με φωτογράφο



Ότι η Σία Κοσιώνη έχει πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια του περιφερειάρχη συζύγου της Κώστα Μπακογιάννη είναι γνωστό και επιβεβαιώνεται μάλιστα από το γεγονός ότι στην αρχή κιόλας της σχέσης τους βάφτισε τον ανιψιό του, γιο της Αλεξίας Μπακογιάννη και του Ανδρέα Παπαδόπουλου.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζουν πολλοί είναι η τρυφερή σχέση της καταξιωμένης άνκοργουμαν του ΣΚΑΪ με την 7χρονη κόρη του Κώστα Μπακογιάννη, Δανάη, με την οποία συχνά πυκνά πραγματοποιούν περιπάτους πιασμένες πάντα χέρι-χέρι, συνήθως στην Κηφισιά. Εκεί που τους «τσάκωσε» το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου ο φακός του Youweekly.gr να κάνουν τις τελευταίες χριστουγεννιάτικες αγορές με γιορτινή διάθεση.

Ο άντρας της οικογένειας, Κώστας Μπακογιάννης, προσπαθεί να προστατεύει όλα τα μέλη της και ο ίδιος, όταν είδε τον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr προσπάθησε να τον σταματήσει και να μην βγάλει καμία φωτογραφία.

Η Σία Κοσιώνη, που γνωρίζει λίγο καλύτερο το «παιχνίδι» των φωτογράφων, προσπάθησε τρυφερά να τον ηρεμήσει πιάνοντας του διακριτικά το χέρι από το μπράτσο! Ο πολιτικός, ζητούσε να μην βγουν φωτογραφίες καθώς ήταν η κόρη του και πως είναι μια χαλαρή οικογενειακή στιγμή.

Στην συνέχεια, με τη βοήθεια της γυναίκας του, φυσικά ηρέμησε… κάτι που ήταν αναμενόμενο αφού ο Κώστας Μπακογιάννης είναι πολύ γλυκός άνθρωπος με όλους και ειδικά με τους δημοσιογράφους. Έτσι, πήρε τα κορίτσια του και συνέχισαν την βόλτα τους!