Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

μπακογιαννης



Μπακογιάννης για «Ανάπλαση Α.Ε.»: Άθλια υπονοούμενα – Περιμένω μια συγγνώμη

Άθλια και χυδαία υπονοούμενα» χαρακτήρισε την κριτική που ασκείται στην κυβέρνηση για την τροπολογία για την εταιρεία «Ανάπλαση» ο απερχόμενος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ξεκαθαρίζοντας πως ο έλεγχος είναι «ευπρόσδεκτος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:



Μπακογιάννης: Από αύριο και κάθε βράδυ τα φώτα του Δημαρχείου Αθηνών θα παραμένουν κλειστά

«Επειδή αυτόν τον χειμώνα που θα είναι δύσκολος, πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, θα ήθελα να αναφέρω κάποιες χρηστικές πληροφορίες για τους δημότες μας», είπε ο δήμαρχος αθηναίων.



Στην Κύπρο ο Κώστας Μπακογιάννης! Συναντήθηκε με τον Νίκο Αναστασιάδη

Καλωσορίζοντας τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας είπε ότι «εκφράζω την ιδιαίτερή μου χαρά που μου δίνεται η ευκαιρία να συναντήσω έναν αγαπημένο φίλο, αλλά και ιδιαιτέρως τον γιο μιας αγαπητής μου φίλης από το 1985. Κοινοί αγώνες, κοινοί προβληματισμοί και κοινή πορεία.



Μπακογιάννης και Κράτσα τα βρήκαν για τον Διονύσιο Σολωμό

Το δημαρχιακό μέγαρο του δήμου Αθηναίων επισκέφθηκε η περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Αθήνα.

Η περιφερειάρχης παρουσίασε στο δήμαρχο Αθηναίων το χρόνιο αίτημα των Επτανησίων για την τοποθέτηση αγάλματος του εθνικού ποιητή Διονύσιου Σολωμού σε κεντρικό σημείο (πλατεία) της Αθήνας.



Ο Μπακογιάννης φτιάχνει ράμπα για ΑμΕΑ στον Άγνωστο Στρατιώτη

Σε ένα αίτημα που εδώ και χρόνια έθεταν, χωρίς αποτέλεσμα, οι εκπρόσωποι των ατόμων με αναπηρία σπεύδει να ανταποκριθεί ο Δήμος Αθηναίων με εντολή του Κώστα Μπακογιάννη.

Αυτές τις ημέρες ξεκινά η κατασκευή ράμπας στον χώρο του μνημείου του Αγνωστου Στρατιώτη, η οποία θα διευκολύνει την πρόσβαση σε άτομα με αναπηρία.



Μητσοτάκης: Ο Παύλος Μπακογιάννης δεν θα πάψει ποτέ να μας εμπνέει

Στη συμπλήρωση 30 ετών από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω twitter.

«30 χρόνια χωρίς τον Παύλο Μπακογιάννη.

Μας λείπει πάντα. Δεν θα πάψει ποτέ να μας εμπνέει», έγραψε ο κ. Μητσοτάκης, που ανήρτησε και μία φωτογραφία με τον Παύλο Μπακογιάννη και λεζάντα «30 χρόνια βαδίζουμε ενωμένοι στα βήματά του. Μπροστά!»