Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Μαφιόζικη εκτέλεση στην Αγ. Παρασκευή - Σκότωσαν άνδρα με τρεις σφαίρες



Μια ακόμη στυγνή δολοφονία συγκλονίζει τη χώρα. Μια δολοφονία που σημειώθηκε στην Αγία Παρασκευή, περίπου στις 21:30 το βράδυ της Δευτέρας, 10.09.2018.

Θύμα ένας άνδρας, τα στοιχεία του οποίου ακόμη δεν έχουν ταυτοποιηθεί. 

Σύμφωνα με το newsit.gr,το όχημα στο οποίο επέβαινε, ήταν σταθμευμένο κοντά στο νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής, στην οδό Νεαπόλεως.

Ξαφνικά, δράστης ή δράστες τον πλησίασαν και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ. Είναι ακόμη νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, ωστόσο το όλο… σκηνικό, κάνει τις Αρχές να εκτιμούν πως πιθανώς πρόκειται για άλλο ένα αιματηρό επεισόδιο στον ακήρυχτο πόλεμο των νονών της νύχτας.

Την ίδια ώρα και ενώ η υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, νέα στοιχεία έρχονται στο «φως». Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το όχημα μέσα στο οποίο δολοφονήθηκε ο άνδρας, «βγαίνει» στο όνομα μιας γυναίκας.

Κατά πάσα πιθανότητα, το θύμα είχε στο σημείο κάποιο ραντεβού. Όπως απεδείχθη, το ραντεβού οδήγησε στην αιματηρή δολοφονία του, με τις Αρχές όπως προαναφέραμε να ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Στο σημείο βρέθηκαν επί τόπου αστυνομικοί του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής της ασφάλειας Αττικής οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση.