Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Δημήτρης Καμμένος: Μεγαλειώδης ήττα το Σκοπιανό - Λόγος για να χωρίσουν οι δρόμοι ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση



Είναι μεγαλειώδης και ιστορική ήττα για την Ελλάδα μία συμφωνία με τα Σκόπια που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία, είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.

Παράλληλα μιλώντας στον ΣΚΑΙ είπε ότι η συμφωνία κατά τον Δημήτρη Καμμένο δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Μάλιστα υποστήριξε πως σήμερα ο Πάνος Καμμένος θα επιβεβαιώσει σήμερα την πάγια θέση του κόμματος, ότι δεν δέχεται οποιαδήποτε παραχώρηση του όρου Μακεδονία στους Σκοπιανού. 

Ο Δημήτρης Καμμένος είπε ότι δεν μπορεί να δώσουμε γλώσσα μακεδονική. «Δουλευόμαστε; Δεν υπάρχει εθνική ουσία, η Ελλάδα κερδίζει μια μεγαλειώδη ήττα. Αν δώσουμε τη γλώσσα και την εθνότητα δεν θα έχει κανένα νόημα το όνομα, ο αποκλειστικός όρος μακεδονική φεύγει από την Ελλάδα».

Σε ό,τι αφορά στη στάση των ΑΝΕΛ ο κ. Καμμένος είπε ότι πρώτα θέλει να δει τη συμφωνία και στη συνέχεια θα μπορέσει να απαντήσει εάν το κόμμα θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση.

Σε ό,τι αφορά στη στάση των ΑΝΕΛ ο κ. Καμμένος είπε ότι πρώτα θέλει να δει τη συμφωνία και στη συνέχεια θα μπορέσει να απαντήσει εάν το κόμμα θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση. Τα οικονομικά φτιάχνουν , τα εθνικά δεν φτιάχνουν, συμπλήρωσε ωστόσο. Επανέλαβε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ συμφωνία με τον όρο Μακεδονία.

Το σκοπιανό, είπε χαρακτηριστικά, μπορεί να είναι μέσα στη λίστα των λόγων για να χωρίσουν οι δρόμοι ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση.