Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

Αυτός είναι ο 17χρονος που δολοφονήθηκε από συμμαθητή του στην Πάτρα- Σπαραγμός στο facebook



Σε προσωπικές διαφορές που είχαν ο 15χρονος δράστης με το 17χρονο θύμα, αποδίδει η αστυνομία τη δολοφονία του δεύτερου από τον πρώτο χθες το απόγευμα, στο προαύλιο δημοτικού σχολείου στην Κάτω Αχαΐα.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης προέκυψε ότι χθες το απόγευμα ο 15χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τον 17χρονο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στη θωρακική και κοιλιακή χώρα. Αμέσως ο άτυχος μαθητής διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και μετά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του.

ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

Σπαραγμός στο facebook για τη δολοφονία του 17χρονου

Ο 17χρονος Γ.Α. ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας και είχε ιδιαίτερη αγάπη για τον αθλητισμό, αφιερώνοντας αρκετές ώρες στο «ναρκωτικό του», όπως αναφέρει στην προσωπική του σελίδα στο facebook, το γυμναστήριο.

Αμέσως μετά το τραγικό περιστατικό το διαδίκτυο κατακλύστηκε από μηνύματα φίλων του, οι οποίοι δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν πώς συνέβη το κακό. Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα ενός φίλου του ο οποίος γράφει: ''Παιδιά δεν ξέρω τι να πω. Κάθε μέρα μα κάθε μέρα ήμασταν μαζί σε κάθε διάλειμμα. Δεν το πιστεύω. Αυτός ο ....... που το έκανε να πάει στην κόλαση. 2 ώρες έχω σπαράξει στο κλάμα. Γιώργο φίλε μου για μένα δεν πέθανες, απλά πήγες κάπου μακρυά.  Μια μέρα θα τα ξαναπούμε. Αντίο φίλε''.