Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Πάτρα



17χρονος μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία από εκτεθειμένο καλώδιο μέσα στο σχολείο

 Παραλίγο αποφεύχθηκε τραγωδία σε Λύκειο της Πάτρας, όταν σε  διάλειμμα ένας 17χρονος μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία ακουμπώντας «γυμνό» καλώδιο ρεύματος που είχε βγεί από  εντοιχισμένο κουτί.



Σοκάρει ο άγριος ξυλοδαρμός 14χρονης από συνομήλική της στην Πάτρα

Ακόμη ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων είδε το φως της δημοσιότητας και πάλι από την Πάτρα. Έτσι, μετά το bullying σε 14χρονη σε σχολείο, υπήρξε νέο επεισόδιο.

Σύμφωνα με το dete.gr, το βράδυ του Σαββάτου μία κοπέλα τράβαγε επίμονα από τα μαλλιά μια άλλη στον μόλο της Αγίου Νικολάου, με δεκάδες συνομηλίκους των κοριτσιών να παρακολουθούν το όλο σκηνικό χωρίς να επεμβαίνουν.



Πάτρα: Μάρτυρας σε δίκη επιτέθηκε στον κατηγορούμενο και χτύπησε αστυνομικό

Σε ρινγκ μετατράπηκαν τα δικαστήρια της Πάτρας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ένας μάρτυρας.



Οδοντωτός: Κλείνει προσωρινά τμήμα της γραμμής μέχρι την οριστική αντιμετώπιση των καταπτώσεων

Συνάντηση για την αντιμετώπιση των καταπτώσεων και των κατολισθητικών φαινομένων σε σημεία απ΄ όπου διέρχεται η σιδηροδρομική γραμμή του Οδοντωτού, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πάτρα, μεταξύ της υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνας Αλεξοπούλου, του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη και του διευθύνοντα συμβούλου του ΟΣΕ, Παναγιώτη Τερεζάκη.



Ανησυχία στο Πανεπιστήμιο Πατρών – Φοιτήτρια διαγνώστηκε με μηνιγγίτιδα

Φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πατρών διαγνώστηκε με μηνιγγίτιδα προκαλώντας ανησυχία στους μαθητές.

Το συμβάν επιβεβαίωσε στο thebest.gr o πρύτανης του εκπαιδευτικού ιδρύματος Χρήστος Μπούρας.

Ανησυχία υπάρχει στους φοιτητές των τμημάτων Βιολογικού και Μαθηματικού, που συστεγάζονται, ενώ σήμερα Πέμπτη το κτίριο θα παραμείνει κλειστό για απολύμανση.



Πάτρα: Επεισόδια στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο – Πέταξαν πέτρες και φωτοβολίδες

Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (22/2), στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που πραγματοποίησαν στην Πάτρα φοιτητές και εκπαιδευτικοί για την ίδρυση των ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Συγκεκριμένα, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που βρίσκονταν στην ουρά της πορείας κινήθηκαν προς την Ερμού, όπου πέταξαν πέτρες και φωτοβολίδες.