Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024 -

«Τέλος» κι επίσημα ο Ξενόπουλος από τον Παναθηναϊκό, οδεύει προς Κηφισιά



Έπειτα από 16 χρόνια στον Παναθηναϊκό, ο Βασίλης Ξενόπουλος αποχαιρέτισε κι επίσημα το μεσημέρι της Δευτέρας (1/7) τους «πράσινους» και είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του που θα τον βρει στην Κηφισιά.

Ο 26χρονος γκολκίπερ, που εντάχθηκε στην Ακαδημία του «τριφυλλιού» σε ηλικία 10 ετών, «έσπασε» το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό κι αποδέχθηκε την πρόταση του Στέφανου Κοτσόλη και του Σεμπαστιάν Λέτο στην Κηφισιά, όπου πλέον θα έχει την ευκαιρία να βρει χρόνο συμμετοχής και ρόλο που δεν μπορούσε να έχει στους «πράσινους».

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Ξενόπουλο. Ο Έλληνας τερματοφύλακας εντάχθηκε στον Σύλλογο σε ηλικία 10 ετών και αγωνίστηκε σε όλες τις ηλικιακές βαθμίδες μέχρι την πρώτη ομάδα.

Με το Τριφύλλι στο στήθος ο Βασίλης κατέκτησε δύο Κύπελλα ενώ συνολικά κατέγραψε 5 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό και άλλες 38 με την δεύτερη ομάδα των Πράσινων. Αυτά τα 16 χρόνια ο Ξενόπουλος προσέφερε και πάντα θα λογίζεται ως μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

Βασίλη, σε ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στα επόμενα βήματα της καριέρας σου».