Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

Στη Γαλλία υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός δίνει τρία εκατ. ευρώ στη Μονακό για τον Ζέλσον Μαρτίνς



Σύμφωνα με το γαλλικό μέσο footmercato, ο Ολυμπιακός και η Μονακό βρίσκονται στο τελικό στάδιο της συμφωνίας για τη μεταγραφή του Ζέλσον Μαρτίνς, με τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν το ποσό των τριών εκατ. ευρώ προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Πορτογάλο άσο.

Ο Ζέλσον Μαρτίνς προσγειώθηκε στην Αθήνα την Πρωτοχρονιά (1/1) και ανέφερε πως θα δώσει τα πάντα για να πετύχει στον Ολυμπιακό, ενώ έχει ενημερωθεί για την ομάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα από φίλους του και παλιότερους συμπαίκτες του. Παράλληλα, σημείωσε πως αδημονεί να παίξει και πάλι με τον Ντανιέλ Ποντένσε με τον οποίο αναδείχθηκαν στην ακαδημία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας κι έπαιξαν στην πρώτη ομάδα των «λιονταριών».

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Μαρτίνς θα υπογράψει μέχρι και το 2026 και η Μονακό θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης.

Αυτή θα είναι η δεύτερη μεταγραφή που θα ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός στο χειμερινό μεταγραφικό «παζάρι». Προηγήθηκε εκείνη του 25χρονου Ισπανού επιθετικού, Φραν Ναβάρο, που θα φορέσει τα ερυθρόλευκα δανεικός από την Πόρτο ως το τέλος της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός, όμως, δεν σταματά σε αυτές τις κινήσεις. Έχει «φουλάρει» απόκτηση τουλάχιστον ενός κεντρικού αμυντικού, αλλά κι ενός κεντρικού μέσου. Θα πρόκειται για παίκτες με χαρακτηριστικά που θα ταιριάζουν στο πρότζεκτ που προσπαθούν να «χτίσουν» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού Πέδρο Άλβες με τον προπονητή της ομάδας, Κάρλος Καρβαλιάλ. Φαβορί για τη θέση του σέντερ μπακ παρουσιάζεται ο 23χρονος Βραζιλιάνος Γκαμπριέλ Περέιρα που ανήκει στην πορτογαλική Ζιλ Βισέντε.