Σάββατο 18 Μαΐου 2024 -

Προτάσεις 180 εκατ. ευρώ για τον Ρονάλντο στο τραπέζι της Ρεάλ



Προτάσεις 180 εκατ. ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, βρίσκονται στο τραπέζι της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως αποκαλύπτει η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola», ομάδες από Αγγλία, Γαλλία και την Κίνα είναι πρόθυμες να δαπανήσουν όσα χρειάζονται για να ντύσουν με την φανέλα τους τον Κριστιάνο Ρονάλντο, σκόρερ δύο γκολ στον τελικό του Champions League στο Κάρντιφ.

Στα 32 του χρόνια, ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο (και) για το 2016, μπορεί να παρουσιάσει ένα άλλο ρεκόρ, που φαινόταν απολύτως αδιανόητο μέχρι πρόσφατα: να γίνει ο παίκτης με τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. 

Ο 32χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ, το μεγαλύτερο αστέρι στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει συμβόλαιο με τους Μαδριλένους μέχρι το 2021:, αλλά αυτό δεν φαίνεται να εμποδίζει συλλόγους όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μονακό ή Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς και τους δισεκατομμυριούχους από την Κίνα, να προσπαθήσουν να κερδίσουν την πιο σημαντική -σήμερα-φιγούρα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Όπως σημειώνεται 180 εκατ. ευρώ είναι οι προτάσεις που έχει ήδη στα χέρια της η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ καλείται να διαπραγματευτεί την μεγαλύτερη βόμβα. 

Ωστόσο, πριν από δύο χρόνια αρνήθηκε τις προτάσεις των περίπου 200 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο, τονίζοντας προς τα ενδιαφερόμενα μέρη ότι εάν τον θέλουν θα χρειαστεί να πληρώσουν την ρήτρα καταγγελίας: τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από 1 δις ευρώ!