Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ρεάλ



Μεγάλη απόσταση ανάμεσα σε Ρεάλ – Χεζόνια και προβάδισμα Παναθηναϊκού

Για οικονομικό χάσμα ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Μάριο Χεζόνια στην πρώτη συνάντηση που έγινε για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι, κάνουν λόγο στην Ισπανία, όπου υποστηρίζουν ότι το προβάδισμα το έχει ο Παναθηναϊκός.



ΟΑΚΑ: Αυστηρά μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο κατάμεστο ΟΑΚΑ για την 13η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε τον κόσμο του ότι θα υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ζητώντας από τους φιλάθλους να προστατέψουν το ΟΑΚΑ, το οποίο θα είναι κατάμεστο, μιας και έχει ανακοινωθεί sold out.



Κοντά στο sold out με Ρεάλ ο Ολυμπιακός

Πολύ λίγα εισιτήρια έχουν μείνει προς διάθεση για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης την ερχόμενη Τρίτη στο ΣΕΦ (5/12).

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αναμετρηθούν με την αήττητη ως τώρα «βασίλισσα» στην πρώτη τους συνάντηση μετά τον τελικό της Ευρωλίγκας.

Όλα δείχνουν πως το δεύτερο σερί sold out μετά τον αγώνα της περασμένης Πέμπτης με την Ζαλγκίρις είναι προ των πυλών.



Τελεσίγραφο της Ρεάλ στην Παρί για Μπαμπέ: Απαντήστε μας την Κυριακή ή αποχωρούμε

Στην τελική ευθεία φαίνεται πώς έχει μπει η υπόθεση «Κιλιάν Μπαμπέ», με εξελίξεις να αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με την Parisien, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε βελτιωμένη πρόταση στην Παρί Σεν Ζερμέν ύψους 190 εκατ. ευρώ (180 εκατ. ευρώ + 10 εκατ. ως μπόνους), καλώντας τους Γάλλους να απαντήσουν άμεσα.



Θετικός στον κορωνοϊό ο Μαριάνο Ντίαζ της Ρεάλ!

Αυτή τη φορά, όπως αναφέρει το «footballespana», ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαριάνο Ντίαζ διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19, όπως προέκυψε μετά από τον σχετικό έλεγχο, στον οποίο υποβάλλονται όλα τα μέλη των ποδοσφαιρικών συλλόγων.



Μπεργκ: Φαβορί η Ρεάλ, όμως όλα είναι πιθανά

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, τόνισε ότι η ομάδα του, Αλ Αΐν, έχει στόχο τη νίκη στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Συλλόγων, κόντρα στην Ρεάλ.