Ο Alpha θα μεταδώσει απευθείας το μεγάλο παιχνίδι στις 21:45. Στην περιγραφή του αγώνα θα βρίσκεται ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο σχολιασμό ο παλαίμαχος άσος της χρυσής ομάδας του 2004, Νίκος Νταμπίζας. Το ρεπορτάζ θα μας μεταφέρει ο Σπύρος Νάσιος.

Το Pre Game θα ξεκινήσει από τις 20:00 με πλούσιο ρεπορτάζ και ο Γιαννίκος Δούσκας θα υποδεχτεί στο στούντιο τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, Γιώργο Σαμαρά. Μαζί μας θα βρίσκεται και ο Λεωνίδας Βόκολος για τις δικές του πρώτες εκτιμήσεις.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο Κώστας Φραγκολιάς και ο Δημήτρης Πανόπουλος, απευθείας από την OPAP Arena, θα μας μεταφέρουν τον παλμό του γηπέδου.

Παράλληλα με συνεχείς απευθείας συνδέσεις θα παρακολουθούμε και το άλλο παιχνίδι των play off, Γεωργία – Λουξεμβούργο (έναρξη στις 19:00), σε περιγραφή Τάσου Μπαϊρακτάρη.

Σε περίπτωση νίκης, η Εθνική μας ομάδα θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον νικητή του αγώνα Γεωργία – Λουξεμβούργο για την υπέρτατη πρόκληση, την πρόκριση στο Euro 2024! Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη 26 Μαρτίου και ο Alpha θα είναι πιστός και σε αυτό το ραντεβού.