Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος αγιασμός της Πυγμαχίας του ΠΑΟ



Πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός της Πρωταθλήτριας ομάδας Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού Α.Ο,για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Αϊδινιώτης, αναφέρθηκε στις προσπάθειες των αθλητών του στη Εθνική ομάδα, στην εκπροσώπηση μας στους προσεχείς Μεσογειακούς αγώνες και στη πίστη του ότι η ομάδα της Πυγμαχίας θα υπερασπιστεί με επιτυχία τον τίτλο του Πρωταθλητή τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο τεχνικός της ομάδας και πρώην πρωταθλητής του αθλήματος, έχει δημιουργήσει έναν χώρο πραγματικό στολίδι στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στον οποίο "δημιουργεί" πρωταθλητές υπό δύσκολες συνθήκες και με τρομερή προσωπική δουλειά και κόπο! 

Εκ μέρους του Δ.Σ του Παναθηναϊκού και των Παλαιμάχων Πρωταθλητών, ο Γενικός γραμματέας του Π.Α.Ο Θόδωρος Συνοδινός στην ολιγόλεπτη ομιλία του αναφέρθηκε, στη Ιστορική επιτυχή συνεχή παρουσία της ομάδος, στην κατάκτηση των 32 Πανελληνίων Πρωταθλημάτων και ευχήθηκε ευόδωση των προσπαθειών και την νέα χρoνιά προς δόξα του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν προπονητικούς αγώνες, στις κατηγορίες Παίδων, Εφήβων, Ανδρών.