Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

λεωφορος αλεξανδρας



Συναγερμός στη ΓΑΔΑ- ύποπτο αντικείμενο - κλειστή η Αλεξάνδρας

Ύποπτο αντικείμενο εντοπίστηκε προ ολίγου, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο ύψος της ΓΑΔΑ.

Η αστυνομία απέκλεισε το σημείο, με αποτέλεσμα η λεωφόρος να κλείσει λόγω του συναγερμού.

Ύστερα απο έλεγχο πυροτεχνουργών, η αστυνομία δήλωσε ότι δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος και η Λεωφόρος Αλεξάνδρας είναι και πάλι ανοιχτή.



Επεισόδια σε Εξάρχεια και λεωφόρο Αλεξάνδρας

Επεισόδια σημειώνονται αυτήν την ώρα στην περιοχή των Εξαρχείων, με κουκουλοφόρους να επιτίθενται με μολότοφ και πέτρες σε αστυνομικούς και τις δυνάμεις των ΜΑΤ να απαντούν με χρήση χημικών.

Η κατάσταση από τα χημικά είναι αποπνικτική, ενώ σε πολλά σημεία έχουν στηθεί οδοφράγματα. Κλειστοί παραμένουν εξάλλου πολλοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για δύο ημέρες στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Αλεξάνδρας, 1 και 2 Νοεμβρίου, κατά τις ώρες 00:01-06:00 το πρωί λόγω εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί ως εξής:



Ποια ήταν η «αγαπημένη κόρη των Αθηνών» που έδωσε το όνομά της στη λεωφόρο Αλεξάνδρας

Τα σχέδια ενός από τους πιο πολυσύχναστους δρομους της Αθήνας, της λεωφόρου Αλεξάνδρας, χαράκτηκαν το 1976 από τον μηχανικό Ιωάννη Γενίσαρλη, ωστόσο χρειάστηκαν 16 χρόνια για να ολοκληρωθεί, καθώς το έργο καθυστέρησε επειδή ο Γ. Νικολαΐδης δεν δέχτηκε να παραχωρήσει το 300 στρεμμάτων κτήμα του για τη δημιουργία του δρόμου.



5χρονο αγοράκι περπατούσε μόνο του στην Λ. Αλεξάνδρας

Συναγερμός έχειε σημάνει στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, καθώς τα ξημερώματα εντοπίστηκε μόνο του ένα αγοράκι στην Αθήνα και παραμένει άγνωστο το πώς βρέθηκε εκεί και ποιοι είναι γονείς του.



Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος αγιασμός της Πυγμαχίας του ΠΑΟ

Πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός της Πρωταθλήτριας ομάδας Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού Α.Ο,για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.