Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ο προβληματισμός για τα δεξιά, η ατυχία στον «άσο» και η ενίσχυση



Στην τελική της ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της Κυριακής (09/12, 17:15) με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Βασικό πρόβλημα για τον Γιώργο Δώνη αποτελεί η επιλογή στα δεξιά της άμυνας, καθώς εκεί θα απουσιάσουν και οι δύο παίκτες που θεωρούνται βασικοί.

Οι Κουλιμπαλί και Γιόχανσον είναι τραυματίες και ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να στραφεί μόνο σε μια λύση ανάγκης. Αυτή φαίνεται ότι θα είναι ο Πούγγουρας, αν και ο Κολοβέτσιος έχει παίξει περισσότερες φορές τη θέση στο παρελθόν. Όμως, ο Λαρισινός στόπερ είναι ο πιο έμπειρος παίκτης από τους διαθέσιμους σέντερ μπακ, η παρουσία του είναι σημαντική και η εμπειρία του κρίνεται απαραίτητη. Όσον αφορά τον νεαρό Αποστολάκη, γιο του Στράτου Αποστολάκη, δύσκολα θα πάρει τη θέση στο βασικό σχήμα.

Ερωτηματικό αποτελεί και η συμμετοχή του Μαυρομμάτη, που έμεινε χθες εκτός με ίωση.

Από εκεί και πέρα, αυτό που απασχολεί τους «πράσινους» είναι και η ατυχία στη θέση του τερματοφύλακα, καθώς ο Κότσαρης υπέστη θλάση τρίτου βαθμού στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΦ Ιεράπετρας. Ο 22χρονος γκολκίπερ αποφασίστηκε να μπει στο χειρουργείο για να αποκαταστήσει το πρόβλημα, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι εκτός δύο με τρεις μήνες. Με άλλα λόγια, ο Διούδης, που προέρχεται από το σοκ του τραυματισμού στο Καραϊσκάκη θα πρέπει να… φροντίσει να μην πάθει κάτι αυτό το διάστημα.

Παράλληλα, μένει να ξεκαθαρίσει τι θα συμβεί και στο μεταγραφικό προσκήνιο, με τον Πάνο Αρμενάκο να δείχνει ότι βρίσκεται κοντά στο να γίνει η πρώτη μεταγραφή του Ιανουαρίου. Οι επόμενες πιθανότατα θα είναι εσωτερικές, αν και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.