Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαρακτήρισε τσίρκο τη Euroleague λόγω της διαιτησίας – «Όσους Άραβες και να φέρετε»



Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 92-87 από την Παρτιζάν στην παράταση στην «Stark Arena» του Βελιγραδίου για την 11η αγωνιστική της Euroleague το βράδυ της Πέμπτης και σήμερα (1/12), ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ξέσπασε κατά της διαιτησίας και της διοργανώτριας αρχής, χαρακτηρίζοντάς την τσίρκο!

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού ανάρτησε μια σειρά από στιγμιότυπα του αγώνα στα stories του στο Instagram και ήταν φάσεις που θεώρησε πως οι «πράσινοι» αδικήθηκαν από τις αποφάσεις των διαιτητών.

«Όσους Άραβες -με τα πετροδόλαρά τους- κι αν φέρετε στη λίγκα, με αυτό το επίπεδο στη διαιτησία καμία σοβαρή επιχείρηση δεν πρόκειται να επενδύσει και να τοποθετήσει το όνομά της δίπλα σε ένα τέτοιο τσίρκο», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Στο παρελθόν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε τιμωρηθεί για την κριτική που άσκησε στη Euroleague, αλλά και στο επίπεδο της διαιτησίας στους αγώνες της κορυφαίας διοργάνωσης συλλόγων στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

 

Έπειτα από 11 ματς στη Euroleague 2023-24, ο Παναθηναϊκός έχει έξι νίκες και πέντε ήττες. Προτού χάσει από την Παρτιζάν μετρούσε τέσσερις σερί επιτυχίες στο θεσμό. Ωστόσο, εκτός έδρας οι «πράσινοι» δεν τα πηγαίνουν καλά. Σε τέσσερα ματς μακριά από το «ΟΑΚΑ» έχουν μονάχα μία νίκη κι αυτή απέναντι στην αδύναμη Άλμπα Βερολίνου, που είναι μια από τις χειρότερες ομάδες της διοργάνωσης.