Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

Euroleague



Euroleague: Η διπλή ένσταση του Παναθηναϊκού και ο έξαλλος Μπαρτζώκας – «Βράζουν» οι «αιώνιοι» για τα σφυρίγματα

Με αποφάσεις των διαιτητών κρίθηκαν χθες το βράδυ και τα δύο παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στην Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός, έχασε με 82-80 στην παράταση από την Μπαρτσελόνα, με ένα σφύριγμα σε «νεκρό» χρόνο, από τον Γάλλο Ντιφαλά.



Ανακοίνωση Euroleague για Παναθηναϊκό – Αταμάν: Δηλώσεις σκόπιμα παραπλανητικές και εσφαλμένες

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία μετά την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και οι δηλώσεις που έκανε ο Εργκίν Αταμάν που ανέλυσε μία-μία τις φάσεις, έφεραν τελική την αντίδραση της Euroleague μέσω ανακοίνωσης, με την οποία γνωστοποιεί ότι έχει ξεκινήσει και πειθαρχική διαδικασία.



Αυτά είναι τα μπάτζετ της Euroleague – Πού βρίσκονται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Η ισραηλινή ιστοσελίδα «Israel Hayom» αποκαλύπτει τα μπάτζετ όλων των ομάδων της Euroleague, με τα νούμερα σε ορισμένες περιπτώσεις να ζαλίζουν και φυσικά με ελληνικό ενδιαφέρον.



Euroleague: Sold out το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Μέσα σε μόλις 2,5 ώρες εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (14/3, 19:45) για την 29η αγωνιστική της Euroleague.



Euroleague: Παναθηναϊκός – Παρτιζάν με στόχο τη συνέχιση του νικηφόρου σερί

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Παρτιζάν στο κατάμεστο ΟΑΚΑ (19/1, 21:15) για την 22η αγωνιστική της Euroleague, με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στη διοργάνωση.



Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαρακτήρισε τσίρκο τη Euroleague λόγω της διαιτησίας – «Όσους Άραβες και να φέρετε»

Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 92-87 από την Παρτιζάν στην παράταση στην «Stark Arena» του Βελιγραδίου για την 11η αγωνιστική της Euroleague το βράδυ της Πέμπτης και σήμερα (1/12), ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ξέσπασε κατά της διαιτησίας και της διοργανώτριας αρχής, χαρακτηρίζοντάς την τσίρκο!