Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

Μπακασέτας: Το «αντίο» στην Τραμπζονσπόρ λίγες ώρες πριν έρθει στον Παναθηναϊκό



Ο Τάσος Μπακασέτας είναι στο αεροπλάνο για Αθήνα προκειμένου να γίνει και επισήμως παίκτης του Παναθηναϊκού και αποχαιρέτησε την Τραμπζονσπόρ, για την οποία αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην ήττα από τη Γαλατασαράι, με μια ανάρτηση στα social media.

Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του διεθνή Έλληνα άσου στους Πράσινους έχει αρχίσει αφού πετάει για Αθήνα, ανοίγοντας έτσι ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Πρώτα, όμως, φρόντισε να κλείσει οριστικά το προηγούμενο και το έκανε λέγοντας το «αντίο» στην Τραμπζονσπόρ.

Ένα «αντίο» που ο Μπακασέτας το είπε με μια ανάρτηση που έκανε από το αεροπλάνο με το οποίο ταξιδεύει για Ελλάδα προκειμένου να γίνει και τυπικά παίκτης του Παναθηναϊκού, αφού το μόνο που απομένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της ΠΑΕ.

«Αντίο Τράμπζο», ήταν αυτό που έγραψε ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας στην ανάρτησή του, έχοντας μετρήσει συνολικά 122 συμμετοχές με τη φανέλα της, με απολογισμό 33 γκολ, 24 ασίστ, ένα πρωτάθλημα και ένα Σούπερ Καπ Τουρκίας.

Ανάρτηση του Τάσου Μπακασέτα