Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

Μεγάλη απόσταση ανάμεσα σε Ρεάλ – Χεζόνια και προβάδισμα Παναθηναϊκού



Για οικονομικό χάσμα ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Μάριο Χεζόνια στην πρώτη συνάντηση που έγινε για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι, κάνουν λόγο στην Ισπανία, όπου υποστηρίζουν ότι το προβάδισμα το έχει ο Παναθηναϊκός.

Ο Κροάτης είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Ρεάλ, η οποία θέλει να έρθει από τώρα σε συμφωνία μαζί του για την ανανέωση του συμβολαίου που λήγει στο τέλος της σεζόν. Οι Μαδριλένοι θέλουν να εξασφαλίσουν την υπογραφή του Χεζόνια για άλλα δύο χρόνια αλλά στη συνάντηση που έγινε με τον μάνατζέρ του, όπως αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα «encestando», φάνηκε ότι υπάρχει μεγάλη απόσταση.

«Δεν είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην ομάδα και τώρα ο μισθός του θα πρέπει να αυξηθεί σημαντικά για να ανανεώσει. Η συνάντηση με τον Παπαδάκη έδειξε ότι υπάρχει μεγάλη απόσταση στα οικονομικά στοιχεία που έπεσαν στο τραπέζι και στη Ρεάλ γνωρίζουν πως η διαπραγμάτευση τους επόμενους μήνες θα είναι περίπλοκη», αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα και υπάρχει αναφορά και στον Παναθηναϊκό.

«Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Χεζόνια δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από άλλους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, με τον Παναθηναϊκό να προηγείται από τότε που τον επέλεξε και πλήρωσε την Μπαρτσελόνα για να τον αποκτήσει όταν έφυγε από το NBA».