Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Λαμπρόπουλος: Μου αρέσει ότι σε κάθε ματς θα θέλουν να μας κερδίσουν



Ως πρώτο στόχο της ΑΕΚ και αυτήν τη χρονιά έθεσε το πρωτάθλημα ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, μέσω δηλώσεών του στο match programme του αυριανού (20:30) αγώνα με τον Πανιώνιο.

 

Ο στόπερ της Ένωσης ανέφερε επίσης ότι του αρέσει που όλοι οι αντίπαλοι κυνηγούν την ομάδα του για τον τίτλο και ότι σε κάθε ματς θέλουν να τον κερδίσουν. Όσο για το Champions League, επισήμανε ότι «θέλουμε να το ευχαριστηθούμε».

Μεταξύ άλλων, ο Λαμπρόπουλος είπε: «Όταν είσαι ο πρωταθλητής, πρέπει να συνηθίσεις στην πίεση. Εμένα μου αρέσει το ότι μας κυνηγάνε για να μας πάρουν τον τίτλο, μου αρέσει ότι σε κάθε ματς θα θέλουν να μας κερδίσουν, γιατί παίζουν με τους πρωταθλητές. Πρέπει να πατήσουμε εκεί και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι έτσι ώστε να επεκτείνουμε την κυριαρχία μας και να μας κυνηγάνε και του χρόνου και τον άλλο χρόνο και όσο πιο μακριά γίνεται».

Ενώ πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Μας αρέσει πολύ η διαδικασία των συνεχόμενων αγώνων είναι κάτι που το συνηθίσαμε από πέρυσι. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε το Champions League, αλλά γνωρίζουμε ότι ο πρώτος μας στόχος παραμένει το πρωτάθλημα και ότι προέχει το ματς με τον Πανιώνιο που είναι ομάδα την οποία με τίποτα δεν μπορείς να υποτιμήσεις».