Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Κάνει… λίφτινγκ στον Ολυμπιακό ο Λεμονής



Με πολλές αλλαγές (από πέντε και πάνω) συγκριτικά με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα παραταχθούν οι Πειραιώτες στην αναμέτρηση της Κυριακής (26/11, 19:30) στην Κέρκυρα.

Οι δύο από αυτές είναι πάνω-κάτω αναμενόμενες, καθώς πρόκειται για δύο παίκτες που βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αλλά δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο «Αλβαλάδε» επειδή δεν είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα. 

Ο ένας είναι ο Σισέ που θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας και πιθανότατα θα έχει τον Ένχελς στο πλευρό του και ο άλλος ο Ανσαριφάρντ. Λογικά, ο Κούτρης θα παραμείνει στο αριστερό άκρο της άμυνας και δεξιά θα είναι ο Ελαμπντελαουί αντί του Φιγκέιρας που παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και μάλλον έχει υποστεί τράβηγμα.

Ο Οφόε, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 65’ αντί του Ταχτσίδη την Τετάρτη και σκόραρε, είναι καλύτερα και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού. Επιπλέον, από την αρχή αναμένεται να αγωνιστεί και ο Μάριν. Δεν αποκλείεται μάλιστα να πάρουν φανέλα βασικού και οι Μάρτινς-Ανδρούτσος φανέλα βασικού κόντρα στους «Φαίακες».