Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Γκραντ: Βλέπω τον Παναθηναϊκό στο Final 4 – Ό,τι χρειαζόμουν αυτή η ομάδα



Χαρούμενος που βρήκε στον Παναθηναϊκό AKTOR το περιβάλλον που έψαχνε δήλωσε ο Τζέριαν Γκραντ σε συνέντευξή του στην Mozzart Sport. Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως το προσεχές διάστημα θα είναι κρίσιμο για την ομάδα του στην Ευρωλίγκα, αρχής γενομένης από το αποψινό ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά εξέφρασε την πεποίθηση πως μπορεί να αντεπεξέλθει και εκτίμησε πως θα είναι στο Final 4.

Αναλυτικά, ο Τζέριαν Γκραντ μίλησε για:

τον αποψινό αγώνα: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Κανένας αγώνας στην Ευρωλίγκα δεν είναι εύκολος και καμία ομάδα δεν θα μας χαρίσει τη νίκη… έτσι. Ειδικά μια ομάδα όπως ο Ερυθρός Αστέρας που παίζει σε αυτή την ατμόσφαιρα. Δεν έχουν να χάσουν κάτι, σε αντίθεση με μας και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να βγούμε να δώσουμε το 100%».

την πορεία του Ερυθρού Αστέρα: «Κάποια πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελαν, είχαν και κάποια προβλήματα τραυματισμών, άλλαξαν προπονητή και έκαναν κάποιες προσαρμογές. Με όλα αυτά μαζί δεν είναι εύκολο να πετύχεις, είναι δύσκολο».

την πορεία του Παναθηναϊκού: «Είναι ωραίο για μένα γιατί δεν έχεις συχνά την ευκαιρία να παίξεις στα playoffs. Έχουμε δείξει την ποιότητά μας ως τώρα, αλλά τις επόμενες μέρες, ξεκινώντας από το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, είναι μια ευκαιρία να δείξουμε τι είδους ομάδα πραγματικά είμαστε.

Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση και ανυπομονούμε για τα επόμενα παιχνίδια».
-τις προβλέψεις του για το Final 4: «Η σεζόν είναι φανταστική ως τώρα, κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και όλες οι ομάδες παίζουν για τη νίκη, σε όποια θέση κι αν βρίσκονται. Θα υπάρχει ενδιαφέρον ως το τέλος, αλλά βλέπω στο Final 4 να πηγαίνουν η Ρεάλ, ο Παναθηναϊκός, η Φενέρμπαχτσε και η Μονακό».

τη δική του παρουσία στον Παναθηναϊκό: «Ήταν ό,τι χρειαζόμουν, να βρω μια ομάδα στην οποία ο προπονητής και οι φίλαθλοι πιστεύουν σε μένα. Ήξερα και πριν τι μπορούσα να κάνω, απλώς ήθελα το κατάλληλο περιβάλλον για να το δείξω. Στην Αθήνα βρήκα αυτό που είχα ανάγκη, ο Παναθηναϊκός μού έδωσε την ευκαιρία και όπως βλέπετε τα πράγματα μέχρι τώρα πάνε καλά και για τις δύο πλευρές».