Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

Apple



Πτώση 10% στα κέρδη από τις πωλήσεις του iPhone ανακοίνωσε η Apple – Που μπορεί να οφείλεται

Από 51,33 δισεκατομμύρια δολάρια σε 45,96 δισεκατομμύρια δολάρια, δηλαδή κατά 10% μειώθηκαν σε ετήσια βάση τα κέρδη της Apple από τις πωλήσεις iPhone για το δεύτερο οικονομικό τρίμηνο του έτους.

Την ίδια ώρα τα λειτουργικά κέρδη της Samsung αυξήθηκαν κατά 930%.



Κομισιόν: Πρόστιμο – μαμούθ 1,8 δισ. ευρώ στην Apple

Πρόστιμο – μαμούθ ύψους 1,8 δισεκατομμυρίων ευρώ για κατάχρηση της δεσπόζουσας θέσης του στην αγορά διανομής εφαρμογών ροής μουσικής σε χρήστες iPhone και iPad, επέβαλλε στην Apple η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Το πρόστιμο επιβλήθηκε στην Apple στο πλαίσιο της αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας της ΕΕ.



Apple: Έτοιμη για λήψη η νέα αναβάθμιση λογισμικού στα iPhone – Οι αλλαγές που φέρνει και ποια μοντέλα αφορά

Η Apple ανακοίνωσε πως πλέον είναι διαθέσιμο για λήψη στο iPhone το iOS 17.2.1, το οποίο περιλαμβάνει «σημαντικές διορθώσεις σφαλμάτων».



Apple: Bασίζεται ολοένα και περισσότερο σε Κινέζους προμηθευτές

Η Apple συνεργάζεται με όλο και περισσότερους Κινέζους προμηθευτές για την παραγωγή των iPhones, σύμφωνα με το Nikkei, αποτελώντας ένα σημάδι πως ο τεχνολογικός ανταγωνισμός των Κινέζων συνεχίζει να αυξάνεται παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες των ΗΠΑ να περιορίσουν τις τεχνολογικές φιλοδοξίες τους.



Ιστορικά κέρδη για την Apple - Ξεπέρασαν τις προσδοκίες Google και Microsoft

Κέρδη «ρεκόρ» κατέγραψε η Apple το τρίμηνο Απριλίου- Ιουνίου, ενώ τα έσοδα των Google και Microsoft, ξεπέρασαν τις προσδοκίες.



Ο άγνωστος τρίτος συνιδρυτής της Apple

Η κατοχή του 10% της Apple σήμερα ακούγεται σαν όνειρο.

Ωστόσο, υπάρχει ένας άντρας που γνωρίζει πολύ καλά πώς είναι η συγκεκριμένη ευκαιρία να σου ξεγλιστράει από τα χέρια. Ο λόγος για τον Ronald Wayne, το λιγότερο γνωστό τρίτο συνιδρυτή της Apple.