Σάββατο 11 Μαΐου 2024 -

βία ανηλίκων



Δωδεκάχρονος έβγαλε μαχαίρι εναντίον συμμαθητή του

Δωδεκάχρονος απείλησε με μαχαίρι συνομήλικο συμμαθητή του ύστερα από μεταξύ τους επεισόδιο, που ξέσπασε στο προαύλιο δημοτικού σχολείου, στη δυτική Θεσσαλονίκη.



Μαθητής ΕΠΑΛ με αναπηρία έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από μαθητή ΓΕΛ

Οι αρχές του Βόλου κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ένα ακόμα σοβαρό περιστατικό σχολικού εκφοβισμού, κατά το οποίο μαθητής Γενικού Λυκείου πηδώντας από τα κάγκελα ΕΠΑΛ, εισέβαλε στο σχολείο και έδειρε μαθητή με αναπηρία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η επίθεση ήταν άγρια, καθώς ο μαθητής που επιτέθηκε στον άλλον τον έριξε κάτω και να τον κλωτσούσε κατ’ επανάληψη, για άγνωστο λόγο.



Ανήλικοι ξυλοκόπησαν και πέταξαν ανήλικο σε κάδο απορριμμάτων στον Βόλο

Ακόμα ένα περιστατικό βίας ανηλίκων έρχεται να προστεθεί στη λίστα της χώρας μας. Αυτή τη φορά η επίθεση σημειώθηκε στον Βόλο.



Σαρώνει η εγκληματικότητα ανηλίκων

Δεν έχει σταματημό η βία ανάμεσα σε ανήλικους, με θύμα αυτή τη φορά μια μαθήτρια 16 ετών και έναν συμμαθητή της οι οποίοι ξυλοκοπήθηκαν από άλλους μαθητές (οι μαρτυρίες αναφέρουν περίπου 30 άτομα) στο Άργος.



«Είπαν ότι εάν ανοίξει το στόμα του θα τον σκοτώσουν»: Συγκλονίζει ο πατέρας του 13χρονου στην Αγία Παρασκευή

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας 14χρονος στα χέρια συνομιλήκων του στην Αγία Παρασκευή. Όλα ξεκίνησαν όταν ο 14χρονος βγήκε από το σπίτι του για να πάει βόλτα τον σκύλο του. Συνομήλικοί του, τον βρήκαν, τον χτύπησαν και τον εξευτέλισαν, τραβώντας μάλιστα βίντεο το οποίο έστειλαν σε παιδιά του σχολείου του και της ευρύτερης περιοχής.