Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Τι λένε τα ζώδια για εμάς σήμερα



Ανάλυση και λογική μας κατευθύνουν σήμερα, προσοχή όμως μην ξεπεράσουμε τα όρια και φτάσουμε στα άκρα…

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα σκέφτεσαι κάθε δυνατό τρόπο ώστε να ξεφύγεις από τις υποχρεώσεις σου. Αν δεν μπορέσεις σίγουρα θα προσπαθήσεις να ελαφρύνεις το πρόγραμμά σου. Πρόσεξε όμως, θα σου παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτείς. Στα αισθηματικά σου δώσε ιδιαίτερη σημασία καθώς οι πειρασμοί είναι πολλοί… Προσπάθησε να περιορίσεις την επιθυμία σου για περιπέτειες, γιατί δεν θα σου βγουν σε καλό. Προγραμμάτισε καλύτερα τα οικονομικά σου και μην αφήνεις ανοιχτές υποθέσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ξέρεις πολύ καλά ότι έχεις πολύ περισσότερα να προσφέρεις, από όσα πιστεύουν οι άλλοι. Με σκληρή δουλειά θα καταφέρεις να τους αποδείξεις ότι έχουν άδικο και φυσικά οι κόποι σου θα ανταμειφθούν. Θα σου δωθεί η ευκαιρία να λάμψεις, να την αρπάξεις και να προχωρήσεις δυναμικά. Θα δεις βελτίωση στα οικονομικά σου. Στο πλευρό σου είναι οι συγγενείς, φίλοι και ο αγαπημένος σου. Μην τους απομακρύνεις, είναι εκεί για να σε βοηθήσουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένα σημαντικό γεγονός απαιτεί το 100% της προσοχής σου και παρόλο που απογοητεύεσαι με αυτήν την κατάσταση, θα παραμείνεις ψύχραιμη και θα ανταπεξέλθεις. Θα βρεις τον χρόνο να ασχοληθείς και με πράγματα που σε ευχαριστούν, απλώς πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή. Προσπάθησε να επαναφέρεις την ισορροπία στη σχέση σου. Προσοχή στα έξοδά σου, καθώς οι υποχρεώσεις του τελευταίου διαστήματος σε έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν θέλεις τίποτα και κανένας να σε αποσπάσουν από το σημερινό σου πρόγραμμα. Θέλεις να απομονωθείς και να προχωρήσεις τη δουλειά σου, όμως δεν χρειάζεται να κλειστείς στον εαυτό σου και να απομονωθείς από όλους. Πρόσεξε λίγο περισσότερο τη συμπεριφορά σου για να αποφύγεις τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις. Στα αισθηματικά σου υπάρχει βελτίωση, ωστόσο μπορείς να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα με τον αγαπημένο σου. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς.

 

ΛΕΩΝ
Επιθυμείς να δώσεις έμφαη στην προσωπική σου ζωή και επιθυμείς να εμβαθύνεις τη συναισθηματική σου σύνδεση σε κάποιο πρόσωπο, δυστυχώς όμως η δουλειά σου δεν είναι απαραιτήτως τόσο ευέλικτη όσο θέλεις έτσι ώστε να σου δώσει αρκετό χρόνο για να ακολουθήσεις μια σχέση. Προσοχή όμως, μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις, ακόμα κι αν αισθάνεσαι ότι οι επιλογές που έχεις είναι κατάλληλες. Σκέψου καλά και με υπομονή θα ανταπεξέλθεις. Τα οικονομικά σου σε ταλαιπωρούν αρκετά. Χρειάζεσαι έναν καλύτερο προγραμματισμό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ευαισθησία σου συγκρούεται με την αδιφορία σου σήμερα. Παλεύουν μέσα σου δύο κόσμοι. Από τη μία θέλεις να αποκτήσεις καλύτερη σχέση με τους συνεργάτες σου και να συνδεθείς μαζί τους σε μίας πιο ουσιαστική βάση, όμως από την άλλη γνωρίζεις ότι δεν έχετε πολλά κοινά και φοβάσαι να κάνεις κίνηση να τους πλησιάσεις. Έχεις όλες τις καλές επιρροές των πλανητών για να βελτιώσεις προβλήματα στη σχέση σου ή για να ξεκινήσεις κάτι κανούργιο. Προσπάθησε να εξισορροπήσεις τα οικονομικά σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Φοβάσαι να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, γιατί αισθάνεσαι ότι οι γύρω σου δεν θα τα εγκρίνουν. Παρ όλα αυτά, η απροθυμία σου να εκφράσεις τι πραγματικά νιώθεις μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα. Φυσικά, η έκθεση των συναισθημάτων σου ελοχεύει πάντοτε κινδύνους, αλλά μερικές φορές οι υπολογισμοί είναι υπέρ σου. Οι πλανήτες σε ευνοούν για να κάνεις κάτι και στα αισθηματικά σου. Είναι καλή περίοδος να πάρεις την απόφαση να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω στην ερωτική σου ζωή. Έχεις πολλές υποχρεώσεις, όμως τα οικονομικά σου είναι σε καλό σημείο και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κρατάς κλειστά τα χαρτιά σου και οι γύρω σου ανησυχούν για την ευημερία και την πρόοδό σου. Να θυμάσαι ότι δεν απαιτεί μεγάλη προσπάθεια εκ μέρους σου για να ενημερώσεις τους άλλους ότι είσαι εντάξει. Το μέλλον σου σε προβληματίζει και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις μία σοβαρή συζήτηση με τον αγαπημένο σου για την πορεία της σχέσης σας. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις. Στα οικονομικά υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εργάζεσαι με απόλυτη προσήλωση στους στόχους σου για να απογειώσεις την καριέρα σου. Προσπάθησε όμως να μην απομονώνεις τους γύρω σου. Φτιάξε το πρόγραμμά σου με τέτοιο τρόπο που να τα συνδυάζεις όλα. Έχει έρθει η ώρα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου, οι οποίες θα σε ευχαριστήσουν πάρα πολύ. Στη σχέση σου τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα και είσαι πιο ήρεμη. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, υπομονή θα έρθουν καλύτερες ημέρες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο διαχωρισμός των μακροπρόθεσμων ονείρων σου από τους συγκεκριμένους στόχους σου μπορεί να είναι μια μεγάλη πρόκληση σήμερα, επειδή η προσέγγισή σου στο μέλλον είναι ήδη τόσο πρακτική. Κατά ειρωνικό τρόπο, οι σαφώς καθορισμένοι στόχοι σου θα μπορούσαν στην πραγματικότητα να έχουν αντίστροφη επίδραση, εμποδίζοντας τα γενικά σου επιτεύγματα και όχι ενισχύοντας τα, αν τα θέσεις πολύ χαμηλά. Το πρόβλημα προκύπτει από την πιθανότητα ότι η απόδοσή σου θα πέσει. Στα αισθηματικά σου βελτιώνονται τα πράγματα. Θα καταφέρεις να ξεπεράσεις προβλήματα του παρελθόντος. Προσοχή στα οικονομικά σου γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι γύρω σου μπορούν να δουν την λάμψη στα μάτια σου σήμερα, ακόμα κι αν εργάζεσαι σκληρά για να εκπληρώσεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. Στην πραγματικότητα, όσο περισσότερη προσπάθεια κάνεις για να επιτύχεις, τόσο πιο φωτεινή είναι η αύρα σου. Είναι σαν να τροφοδοτείται από τη δική σου πρόβλεψη για το μέλλον. Εντούτοις, μπορεί να κρύβεις με επιτυχία τα ενοχλητικά συναισθήματα τώρα. Η συνειδητή διαχείριση των συναισθημάτων σου για ένα σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί να επιταχύνει την ορμή σου, αλλά μπορεί να εμποδίσει την πρόοδό σου εάν την κάνεις μόνιμη στρατηγική. Ζήσε έντονα την κάθε στιγμή με τον σύντροφό σου και χαμογέλα. Μην προβληματίζεσαι για μικρά, ανούσια πράγματα. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις αυτή την περίοδο που πριν απαντήσεις θα πρέπει να τις μελετήσεις πολύ προσεκτικά.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Ίσως να αισθανείς ότι οι γύρω σου είναι άδικοι και βγάζουν υπερβολικά συμπεράσματα. Είναι σαν να μην καταλαβαίνουν όλη την εργασία που έχεις κάνει και πόσο πολύ έχεις συμβάλλει στο κοινό σας έργο. Ωστόσο, γνωρίζεις πολύ καλά, ότι οι ενέργειές σου τελικά θα μιλήσουν πιο δυνατά από τα λόγια σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να συνεχίσεις να ακολουθείς την επιλεγμένη πορεία σου. Να θυμάσαι -όπως έγραψε και ο Paulo Coelho- ότι «το στρες, το άγχος και η κατάθλιψη προκαλούνται όταν ζούμε για να ευχαριστήσουμε τους άλλους». Στα αισθηματικά σου έχει έρθει η ώρα να ταράξεις λίγο τα νερά και να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή. Να είσαι έτοιμη, γιατί πολλές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στα οικονομικά σου που θα αυξήσουν τα έσοδα σου.