Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τι λένε τα άστρα για εμάς σήμερα



Η ημέρα είναι γεμάτη συγκινήσεις και ερωτισμό…

ΚΡΙΟΣ:

Φρόντισε να διατηρήσεις την καλή σου διάθεση και μην αφήσεις τίποτα να σε επηρεάσει αρνητικά. Έχεις πολλή ενέργεια και αυτό θα φανεί και στη δουλειά σου. Ασχολήσου με τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου και προσπάθησε να τα λύσεις. Μία ήρεμη συζήτηση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Θα ζοριστείς λιγάκι οικονομικά καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές.

ΤΑΥΡΟΣ:

Είχες πέσει σε ένα τέλμα το τελευταίο διάστημα και τώρα βγαίνεις από αυτό. Προβληματικές καταστάσεις θα βρουν λύσεις και επιτέλους θα ανασάνεις. Δώσε την απαιτούμενη προσοχή στον αγαπημένο σου. Μην τον παραμελείς. Η ημέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες. Προσοχή στα οικονομικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Μην αφήσεις τις καθυστερήσεις που θα υπάρξουν στα σχέδια σου να σε επηρεάσουν αρνητικά και μην βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να έχεις όλα τα δεδομένα στη διάθεσή σου. Προσπάθησε να βρεις την ισορροπία στη σχέση σου. Αρκετά με τους καβγάδες. Έχεις αρκετά έξοδα αυτή την περίοδο, οπότε φρόντισε να κάνεις καλό προγραμματισμό για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη και έχεις διάθεση για βόλτες, ειδικά μετά από μία κουραστική εβδομάδα που πέρασες. Βρες την κατάλληλη στιγμή για να μιλήσεις με τον αγαπημένο σου και να ξεκαθαρίσετε προβλήματα που μπορεί να έχετε στη σχέση σας. Αν είσαι single μην κλείνεσαι στον εαυτό σου γιατί δεν θα καταφέρεις να κάνεις τη γνωριμία που επιθυμείς. Εκμεταλλεύσου ευκαιρίες που θα προκύψουν στα οικονομικά σου.

ΛΕΩΝ:

Τακτοποίησε άμεσα τα προβλήματα που θα προκύψουν και θα καταφέρεις μετά να απολαύσεις την ημέρα σου και να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Μην το βάζεις κάτω, λύσε τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου, τα οποία σε πιέζουν πολύ. Λύση θα βρεθεί αρκεί να είσαι πρόθυμη. Με την εύνοια της Αφροδίτης θα κάνεις τη γνωριμία που αναζητάς. Κλείσε τις εκκρεμείς οικονομικές υποθέσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Ευνοημένη στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά, φρόντισε λοιπόν να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Έχεις όσα χρειάζεσαι για να πετύχεις, αρκεί να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις. Θα δεις αλλαγές στη σχέση σου, ενώ αν είσαι μόνη σου ίσως να κάνεις μία σημαντική γνωριμία. Τα οικονομικά σου όμως δεν είναι σε καλό σημείο. Οργανώσου καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ:

Μείωσε το άγχος σου γιατί μπλοκάρει την παραγωγικότητά σου και στο στάδιο που είσαι δεν έχεις χρόνο για πισωγυρίσματα. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι και θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά. Οι πλανήτες σε ευνοούν και θα έρθουν αλλαγές στα αισθηματικά σου. Με τα οικονομικά σου δεν είσαι ακόμη ευχαριστημένη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Η ημέρα θα είναι αρκετά δύσκολη, και το πρόγραμμά σου βαρύ, όμως έχεις την ενέργεια που απαιτείται και θα καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου. Έχει φτάσει ο καιρός να μιλήσεις με τον αγαπημένο σου για την πορεία της σχέσης σας. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα. Αν είσαι μόνη σου, σύντομα αυτή η κατάσταση φαίνεται ότι θα αλλάξει. Στα οικονομικά σου υπάρχει βελτίωση. Μην παρασύρεσαι και απέφυγε τα περιττά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στη σημερινή ημέρα και τις απαιτήσεις της. Θα χρειαστεί σίγουρα να κάνεις ακόμη μία συζήτηση με τον αγαπημένο σου για τη σχέση σας και την πορεία της. Υπομονή και θα βρείτε την λύση σε όσα σε προβληματίζουν. Αν είσαι μόνη σου, μην σταματάς να αναζητάς την ευτυχία. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Ακολούθησες πιστά το πρόγραμμά σου και κατάφερες να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου, οπότε σήμερα η ημέρα σου θα είναι λιγότερο αγχωτική. Θα έχεις το χρόνο να προγραμματίσεις και μελλοντικά σου σχέδια. Ευκαιρία να μιλήσεις και με το σύντροφό σου για το κοινό σας μέλλον και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Απέφυγε τα περιττά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αισθάνεσαι ότι έχεις ανάγκη από αλλαγές. Μην διστάζεις, τώρα είναι η ώρα των αποφάσεων για κάτι νέο, για κάτι που θα σε ενθουσιάσει. Προσπάθησε επίσης να αφήσεις πίσω σου όσα σε προβληματίζουν στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου και ζήσε την κάθε στιγμή σαν να είσαι στην αρχή αυτής της σχέσης. Το πάθος υπάρχει, μένει απλώς να το… ξυπνήσεις. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στα οικονομικά σου.

ΙΧΘΕΙΣ:

Μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις σε ζητήματα που ακόμη δεν έχεις σκεφτεί πολύ καλά. Αν ηρεμήσεις και αποβάλλεις το άγχος σου, όλα θα γίνουν στην ώρα τους, ακριβώς όπως θέλεις. Θα περάσεις μία όμορφη ημέρα με τον σύντροφό σου και η ψυχολογία σου προς το τέλος της ημέρας θα είναι πολύ καλύτερη. Μελέτησε προσεκτικά τις οικονομικές προτάσεις που θα δεχθείς.