Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τι λένε για εσάς σήμερα τα άστρα;



Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την σημερινή ημέρα. 

ΚΡΙΟΣ: Δείτε τη ζωή με περισσότερη ωριμότητα και εργαστείτε για την πρόοδό σας, όμως προσέξτε τις τομές και τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις που θα προδώσουν αυτά που έχετε προγραμματίσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Η πιο έξυπνη κίνησή σας είναι να αποφύγετε τυχόν συγκρούσεις. Η διπλωματία σε συνδυασμό με την έξυπνη στρατηγική θα κάνουν θαύματα, μια που μετρούν πολύ οι καλές εντυπώσεις. Ακούτε λίγο και τη διαίσθησή σας σε κάποιες ενέργειες που πρέπει να κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Καταπιεσμένα συναισθήματα παλεύουν να βγουν στην επιφάνεια και μπορεί να αισθανθείτε φόρτιση ή να πέσετε σε κατάθλιψη. Βρείτε καινούργιους τρόπους δράσης για να απομακρυνθείτε από χαοτικές καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στον υπέρμετρο εγωισμό σας και τον υπέρμετρο αλτρουισμό σας, γιατί το ένα σας απομονώνει και το άλλο αφήνει να σας ποδοπατούν. Κρατήστε μόνο τις ισορροπίες που ξέρετε ότι σας είναι απαραίτητες.

ΛΕΩΝ: Κάντε κάτι ουσιαστικό για την πρόοδό σας και αφήστε στην άκρη τα «δεν μπορώ», που είναι αψυχολόγητα. Σας χρειάζονται πληροφόρηση και μια νέα τακτική. Εάν δεν προσέξετε τα λόγια σας, θα προκαλέσετε ρήγμα σε μια παλιά φιλία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε προτεραιότητες στη ζωή σας, γιατί με το να πετάγεστε από τη μια υπόθεση στην άλλη τα κάνετε όλα χειρότερα, αφού, έτσι κι αλλιώς, δεν τα προλαβαίνετε. Διασκεδάστε περισσότερο και ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί και σας φτιάχνει τη διάθεση.

ΖΥΓΟΣ: Το στοιχείο της ωριμότητας που έχετε μέσα σας σάς κάνει καταπιεστικούς, αλλά κάποιες φορές σάς βγαίνει το παιδί που κρύβετε και γίνεστε επιπόλαιοι. Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες για να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εφόσον η καρδιά σας ζητεί διαφορετικά πράγματα από αυτά που υπαγορεύει η λογική σας, τολμήστε κάτι πρωτότυπο για να αποφύγετε τις επαναλήψεις. Μην μπλοκάρετε τη λογική σας με υπερβολικά συναισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσέξτε τις σχέσεις σας και μην επιτρέψετε να διακυβευτούν τα κεκτημένα σας. Δώστε προτεραιότητα στον επαγγελματικό τομέα και γενικά σε ό,τι πιστεύετε πως νοσεί. Αναζητήστε χρόνο να απομονωθείτε για να μπορέσετε να τα βρείτε με τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φέρτε τα πράγματα προ τετελεσμένων γεγονότων για να φανεί η αξία σας. Επενδύστε στο μέλλον, όχι απαραίτητα με χρήματα, αλλά με πιο πολλή ενέργεια και χρόνο. Εξετάστε εξονυχιστικά δελεαστικές προτάσεις που θα σας γίνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα αλλάξουν τη ζωή σας, γι' αυτό δώστε τη μάχη που απαιτείται για να εναρμονίσετε την προσωπική με την κοινωνική ζωή σας. Για να αντεπεξέλθετε σε καταστάσεις που απαιτούν ψυχραιμία, περιορίστε τον εκνευρισμό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε να απαλλαγείτε άμεσα από τις κακές συνήθειες, γιατί δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Να θυμάστε πως μόνο η αλήθεια μπορεί να σας απελευθερώσει. Εάν ζητηθεί η γνώμη σας για κάποιο θέμα, κάντε το με μεγάλη επιφύλαξη.