Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Τι λένε για εσάς σήμερα τα άστρα;



Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τη σημερινή ημέρα.

ΚΡΙΟΣ: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν να χαρείτε απερίσπαστοι τη σχέση σας. Θα έχετε πολλά νέα ενδιαφέροντα, που θα σας βγάλουν από τον φαύλο κύκλο στον οποίο αισθάνεστε ότι βρίσκεστε και θα αφαιρέσουν βάρος από την πλάτη σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην επηρεάζεστε από τη συμπεριφορά κάποιων. Για να διατηρήσετε την εκτίμηση αυτών που υπολογίζουν σε εσάς, ασχοληθείτε σοβαρά μαζί τους. Αναθεωρήστε απόψεις που έχετε, καθώς δεν χρειάζεται να τεκμηριώσετε σε όλους ότι είστε ξεροκέφαλοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ορισμένες υποχρεώσεις σας εξακολουθούν να εκκρεμούν, γιατί συνέχεια τις αμελείτε. Κινηθείτε με προσεκτικές κινήσεις, ώστε να βελτιώσετε αισθητά τις σχέσεις σας με τους άλλους, ειδικά αυτές που τελευταία έχουν υποστεί φθορά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν δεν περνάτε καλά με τις παρέες σας, διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Προσεγγίστε αυτούς που θέλετε να σας βοηθήσουν με θετική σκέψη. Προτιμήστε να σταθεροποιήσετε τα έξοδά σας, αντί να ρισκάρετε κάνοντας παράτολμες επενδύσεις.

ΛΕΩΝ: Προτιμήστε τον διάλογο με τον σύντροφό σας και μην αφήνετε ασάφειες στη σχέση σας. Θα εξακολουθούν να σας πιέζουν κάποιες καταστάσεις από το οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά, παρόλα αυτά, θα καταφέρετε να έχετε σταθερή πορεία στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι υποχωρήσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις πρέπει να είναι αμοιβαίες. Εφόσον οι συνθήκες το ευνοούν, προχωρήστε στην υλοποίηση κάποιων σχεδίων σας. Ο,τι σάς απασχολούσε από το παρελθόν και σας ταλαιπωρούσε αρχίζει σταδιακά να υποχωρεί.

ΖΥΓΟΣ: Αφιερώστε την ημέρα σε ασχολίες που δεν θα απαιτήσουν μεγάλη σκέψη. Ολες οι ευκαιρίες είναι μπροστά σας. Γνωρίζετε καλά τι πρέπει να κάνετε για να βγάλετε τα χρήματα που επιθυμείτε. Κινηθείτε γρήγορα και βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα μπείτε σε μια νέα φάση και θα κάνετε νέα αρχή. Θα μπορείτε με μεγαλύτερη άνεση να πραγματοποιείτε σχέδια, είτε αυτά θα έχουν σχέση με την εργασία σας είτε με τον ερωτικό σας τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ευκαιρία που ζητούσατε για να βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε θα σας δοθεί, αλλά προσέξτε να μην το παρακάνετε και περάσετε από την εργατικότητα στο στάδιο της τεμπελιάς ή της αναβλητικότητας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα μπορέσετε να ανεβείτε μερικά σκαλοπάτια στην ιεραρχία στον εργασιακό χώρο σας, αρκεί να αυξήσετε την απόδοσή σας, να γίνετε πιο δραστήριοι και να προσεγγίσετε με λογική τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσέξτε τι θα πείτε και κυρίως τη συμπεριφορά σας, γιατί θα βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής. Οποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε στην υγεία σας θα είναι εύκολο να ξεπεραστεί, αρκεί να φροντίσετε να κάνετε τα απαραίτητα τσεκάπ, εάν έχετε ενοχλήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσαρμοστείτε στις υπάρχουσες συνθήκες και, αν αρχίσετε να περιορίζετε την ανυπομονησία σας, δεν θα πιστεύετε αυτά που θα βλέπετε να πραγματοποιούνται. Θα έχετε τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε σχέδια που θα αφορούν τη σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.