Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Τι λένε για εσάς σήμερα τα άστρα;



Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την σημερινή ημέρα. 

ΚΡΙΟΣ: Η γόνιμη φαντασία και το ισχυρό ένστικτο θα σας προφυλάξουν από κακοτοπιές. Προετοιμάστε με προσοχή τις διάφορες εξορμήσεις σας και μετριάστε τις ριψοκίνδυνες διαθέσεις. Καλύψτε τα συναισθηματικά κενά με τη βοήθεια ενός προσώπου που σας αγαπά.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρώτα αποφασίστε τι ακριβώς θέλετε, ώστε να βρείτε τον τρόπο που θα το κατακτήσετε. Υπάρχουν ευκαιρίες για αξιοποίηση και άτομα που θα σας ενισχύσουν. Εάν οι ίδιοι δεν δηλώσετε τι προσφέρετε, μην περιμένετε να το καταλάβουν οι άλλοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρά τις αντιξοότητες, οι προοπτικές του μήνα είναι ευοίωνες. Αισιοδοξείτε και μην αφήνετε να σας παίρνει από κάτω στις δυσκολίες που προκύπτουν. Για να δικαιολογήστε να εκνευρίζεστε από τη στάση των άλλων, πρέπει εσείς να είστε καλύτεροι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι σίγουρο ότι δεν μπορείτε εσείς να φτιάξετε τον κόσμο, οπότε προστατέψτε τον εαυτό σας και κυρίως αγαπήστε τον. Η ξεκούραση και η χαλάρωση είναι υποχρεωτικές. Χρησιμοποιήστε νέα δεδομένα και μην τρομάζετε από τις υπάρχουσες συνθήκες.

ΛΕΩΝ: Αξιοποιήστε φίλους και συνεργάτες για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Αναλάβετε πρωτοβουλίες, μπείτε στην ενεργό δράση και σε καμία περίπτωση δε θα περάσετε στην πλευρά των ηττημένων. Οι καινούργιες ιδέες σας θα φανούν εξαιρετικές στους συνεργάτες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατήστε τις λεπτές ισορροπίες στον συναισθηματικό τομέα. Εκφράστε με σωστό τρόπο παράπονα στα οικογενειακά πρόσωπα, προσφέροντας παράλληλα κατανόηση και βοήθεια. Με τη βοήθεια λογικών επιχειρημάτων θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

ΖΥΓΟΣ: Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εστιάσετε στους στόχους σας. Επιστρατεύστε τη γοητεία σας και σε συνδυασμό με την εσωτερική ομορφιά που διαθέτετε δώστε τη μάχη σας. Σε μια ουσιαστική συζήτηση του εργασιακού χώρου φροντίστε να έχετε την τελευταία λέξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τόλμη, σύνεση και διπλωματία θα μπορέσετε να καταφέρετε πολλά. Μη βιάζεστε να γίνουν όλα όπως θέλετε και κυρίως μην κρεμιέστε τόσο από τους άλλους. Οι επικρίσεις των γύρω σας δεν πρέπει να σας ωθήσουν να χάσετε την ψυχραιμία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακολουθήστε την πεπατημένη οδό και δεν θα χάσετε. Να είστε έτοιμοι και για υποχωρήσεις, αν χρειαστεί. Η ταλαιπωρία που θα υποστείτε είναι σχετικά μικρή με τα κέρδη που θα έχετε. Ψάξτε καλύτερα μέσα σας και θα βρείτε τις δυνάμεις που θα σας βοηθήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η οικονομική και η συναισθηματική κάλυψη θα είναι το αίτημά σας. Θα έχετε και από τα δύο. Γι' αυτό πάψτε να είστε απαιτητικοί με τον σύντροφό σας και αρκεστείτε σε αυτά που σας δίνει απλόχερα. Παραιτηθείτε από έμμονες ιδέες που σας κάνουν να υποφέρετε και να πονάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υπάρχει τρόπος για να ηρεμήσετε. Αναπτύξτε δράση στον επαγγελματικό και τον προσωπικό χώρο σας, ζητώντας λιγότερα από τους άλλους και ίσως να σας δώσουν περισσότερα από αυτά που ζητάτε. Αξιοποιήστε τη συμπαράσταση που σας δείχνουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μην είστε αγνώμονες.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη δραματοποιήσετε τα δύσκολα, γιατί κινδυνεύετε να χάσετε τα καλά και ευχάριστα που υπάρχουν και δεν τα βλέπετε. Βάλτε περισσότερο ρεαλισμό στη ζωή σας και πάνω σε αυτόν χτίστε τα φιλόδοξα σχέδιά σας.