Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

Τι λένε για εσάς σήμερα τα άστρα;



Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την σημερινή ημέρα. 

ΚΡΙΟΣ: Προσέξτε να μη δημιουργήσετε από μόνοι σας εντάσεις, αντί να καλλιεργήσετε το έδαφος για κάτι νέο. Η υπόσχεση του μήνα είναι πως θα συναντήσετε την αδερφή ψυχή σας. Ξεπεράστε αναστολές, εγωισμούς, παρορμήσεις και ενοχές.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να βελτιώσετε τον τρόπο που επικοινωνείτε και ακούστε την τύχη που σας χτυπά την πόρτα. Ξέρετε καλά πώς να χειρίζεστε ερωτικά τους άλλους και ζητώντας αυτά που θέλετε με σιγουριά δεν υπάρχει περίπτωση να πάρετε αρνητική απάντηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν είναι δύσκολο ούτε ακατόρθωτο να ανακαλύψετε κάποιον που εκπληρώνει όλες τις επιθυμίες σας και θα το διαπιστώσετε πολύ σύντομα. Απλά μάθετε να μην καταπολεμάτε ότι δεν σας αρέσει και να ζητάτε συγγνώμη όταν χρειάζεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιβάλλεται να αναζητήσετε την ποιότητα παρά την ποσότητα σε μια σχέση ζωής και σε αυτό σίγουρα δεν υστερεί ο σύντροφός σας, αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να τον είχατε επιλέξει και να συνεχίζατε να πορεύεστε μαζί.

ΛΕΩΝ: Η ευτυχία θα έρθει αν μπορέσετε να κρατήσετε ισορροπία ανάμεσα στο «δίνω» και στο «παίρνω». Αποφύγετε άτομα που μπαίνουν στη ζωή σας μόνο για να σας αποπροσανατολίσουν και ενοχλητικούς συγγενείς που μπερδεύονται στα πόδια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απαλλαγείτε από τα άχρηστα που σας φρενάρουν, πείτε αντίο σε ενοχές και δειλίες και απογειωθείτε σε έναν κόσμο γεμάτο αγάπη. Βγάλτε στην επιφάνεια τη γλυκύτητα, την κατανόηση και τον αισθησιασμό σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ισορροπήσετε τη σχέση σας και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που υπάρχουν σε αυτήν και κυρίως να πάψετε να είστε ο εχθρός των ίδιων σας των προσπαθειών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η εύνοιά σας συνεχίζεται ακάθεκτη και όσο πάει αυξάνεται αν και η μέρα που θα διανύσετε δεν φαίνεται να σέβεται και πολύ τις συνήθειές σας, αφού θα μεγεθύνει την ανησυχία και την κούραση, αντί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε ενέργεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο χρόνος αλλά και οι συγκυρίες έχουν δοκιμάσει τη σχέση σας από πολλές πλευρές. Το άνοιγμα του ορίζοντά σας θα σας οδηγήσει σταδιακά σε αναγνώριση των ικανοτήτων σας, αν και η διαδρομή αυτή θα είναι κάπως μεγάλη και κουραστική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καταστρώστε μακροσκελή προγράμματα και ξεκαθαρίστε τους στόχους σας για να προχωρήσετε. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε βάλει νέους στόχους στη ζωή σας και έχετε ξεκινήσει να υιοθετείτε καινούργιες αξίες γυρίζοντας την πλάτη στις παλιές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα γεμίσετε άγχος και έντονους προβληματισμούς για την πορεία των συνεργασιών σας και το μέλλον των σχέσεών σας, γι' αυτό δείξτε αυτοσυγκράτηση ώστε να μη μεγεθύνετε μικρές διαφορές και τις κάνετε μεγάλες.

ΙΧΘΥEΣ: Λανθασμένοι οικονομικοί υπολογισμοί ίσως σας οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις. Απαιτούνται εγρήγορση και ψυχραιμία από πλευρά σας, προκειμένου να αντλήσετε τα θετικά και να αποφύγετε όσο το δυνατόν τα αρνητικά.